na hraně jakoby dozadu - směrem jakoby k převodovce, velikost toho fleku (který už tak trochu prosakuje) odhaduji na cca průměr 5 cm! No prý je to normální, tak to mi hlava fakt nebere...
  na hraně jakoby dozadu - směrem jakoby k převodovce, velikost toho fleku (který už tak trochu prosakuje) odhaduji na cca průměr 5 cm! No prý je to normální, tak to mi hlava fakt nebere...  nehledě na to, že jsem koukal u Eliota vana v nabídce není, kdovíkde to budu teď honit...asi u měňařů v LR servisu...
  nehledě na to, že jsem koukal u Eliota vana v nabídce není, kdovíkde to budu teď honit...asi u měňařů v LR servisu...Disco 3 TDV6 - rv 2007 - 200 tis km - jsem první maj, offroad cesty nikdy, spíše silnice a cesty...
Co vy na to, taky hnijete?

Myslím, že tu o tom nic není, kdyby náhodou bylo vlákno (a já ho nenašel ve vyhledávači) tak to prosím smazat...

já jí mám D3 úplně v cajku a bez známky rzi.
  já jí mám D3 úplně v cajku a bez známky rzi.

a někdo to zavaří i za cigára . No a kamarád to zmákne za panáka . ( jasně že ve své pracovní době , to má placeno zaměstnavatelem
  a někdo to zavaří i za cigára . No a kamarád to zmákne za panáka . ( jasně že ve své pracovní době , to má placeno zaměstnavatelem   )
  )