Landy v jižní Africe
Moderátor: Miky_CZ
Landy v jižní Africe
Přátelé, jelikož jsme s naším lanďáčkem na jihu Afriky v podstatě jako doma, rádi bychom se s Vámi podělili o několik fotografií a vzpomínek! Snad se budou líbit! 

Naposledy upravil(a) Landyman dne 28 lis 2014 22:35, celkem upraveno 1 x.
Re: Landy v jižní Africe
Tak to je paráda vidět takhle DII na cestách, více fotek by nebylo
jen tak dál 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Moc pěkné trošku se nám tady rozepiš jak Disco zvládá takový provoz. Co se dívám tak je mimo zahrádky v serii je tak?
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Přátelé, vzhledem k tomu, že je teď landy na další cestě po jižní Africe, tak tu co nevidět bude fotek přehršel
Landy je v sérii, jen je tam doděláno pár věcí jako zahrádka, tempomat atd... Momentálně se chystáme nainstalovat tuninkové zadní tlumiče a odpružení, aby se nám Lanďáček trošku zvedl na zadek. Foto bude 

No co se provozu týká, tak se opravdu ukázalo, že to není ani tak auto, jako traktor... Na silnici jezdíme pohodlně zátahy i přes 600km, ale co se týká terénu, tak tam je jako doma... Nikdy nebyl žádný problém a to jsme mu dali kolikrát hodně do těla (střídání bláto, prach, kamení a to vše v teplotách 35°). Zajímavé je, že jsme nikdy neměli třeba problém s chlazením, natož přehřátím a to ani po celodenní jízdě na poušti. Takže provoz na jedna! A to nejlepší je, že i při jízdě terénem ve čtyřech lidech je spotřeba 11l.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Hezká fotka, k čemu je ten dlouhej žebřík je mi jasné. Ale k čemu je tem krátkej? 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Na rozbalení stanu?MadTom píše:Hezká fotka, k čemu je ten dlouhej žebřík je mi jasné. Ale k čemu je tem krátkej?
...take it easy....
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Mě napadlo že to je pro tchýni, aby mohla do auta. Ale protože tchýně umí být strašlivé, tak by se potom nemuseli na safari bát divokých zvířat.
My jsme pro tchýni vozili v autě stupínek. Teď už ho nevozíme, takže do auta nenastoupí, a tak s námi nejezdí. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Kolega na to kápl... krátký žebřík je na rozbalení stanu. Stan je na autě je v mnoha případech jako vysvobození... nespíte na rozpálené zemi a nelezou vám do spacáku nejrůznější breberky... Tchyně by v tom případě spala na zemi