Bráchovi ukradli pravděpodobně předevčírem motorku z garáže, asi moc šancí není ale člověk nikdy neví, poznávací znamení je dvojbarevné sedlo (hnědá a černá)
http://www.motorkari.cz/motobazar/krade ... y/?kid=702
dodám, že garáž měla tři zámky, motorka zamčené řídítka, zámek na kotouči a v podlaze byly zabetonované oka ke kterým byla zamčená řetězem....
ukradená motorka - koukejte prosím
Moderátor: Miky_CZ
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ukradená motorka - koukejte prosím
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- HARDYS
- tel.: 723728383
- auto: L R Di3OO
Re: ukradená motorka - koukejte prosím
Tak to je mazec.
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
Nic ve zlém, usekat jim ruce, ale tohle mi připadá jako slušná paranoia, a přesto to ještě nějaký xindl šlohnul... Kam ten svět spěje...Miky_CZ píše: dodám, že garáž měla tři zámky, motorka zamčené řídítka, zámek na kotouči a v podlaze byly zabetonované oka ke kterým byla zamčená řetězem....
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Jo jo když mě ukradli dvokaru která jim zlodějum byla na na nic.
Jezdím,budu koukat a hlídat...
Jezdím,budu koukat a hlídat...
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
... nic ve zlém, usekat jim ruce.... :-D tomu se říká oxymoron....stan píše:Nic ve zlém, usekat jim ruce, ale tohle mi připadá jako slušná paranoia, a přesto to ještě nějaký xindl šlohnul... Kam ten svět spěje...Miky_CZ píše: dodám, že garáž měla tři zámky, motorka zamčené řídítka, zámek na kotouči a v podlaze byly zabetonované oka ke kterým byla zamčená řetězem....

v Karviné to je parkování motorky v řadových garážích (tak jsem to nějak vydedukoval protože parkovat takovou motorku takovým způobem v garáži doma by už byla paranoia) nikoliv paranoia....
je to síla
...take it easy....