https://www.facebook.com/pages/Arctic-e ... page_panel
(y)
Moderátor: Miky_CZ
Vice jich najdes na FB, nechci tu spamovat a spousta lidi uz tohle kolecko stejne jela.. Ale : ty mi radeji rekni rozmery a co mas za disky na Landaku . Je to 16/285 ? Pekna profilovka clovece, jinak doopravdy letos uz konecne jedu to Cesko, loni to nevyslo, letos uz fakt musim... tak ze konec dubna a prvni tyden kveten se budu poflakovat v okoli Pribram, Havlickuv Brod a tak... Ze by konecne vyslo to kafe??iYary píše:Alexi krásné fotky, ale je mi znich nějak zima, těším se už na jaro
jj jasnericho.70 píše:Moc krásná cesta. Asi dost kosa, že? A co tričko, koupils?
v mem citatu to tak i stojiricho.70 píše:Kdesi jsem četl norské přísloví, že zima není tak veliká, to se jen lidi špatně oblékli.
Jasná věc, ozvi se jak tu budeš... Ze by konecne vyslo to kafe??
Dekuji, no foceni mne uz asi druhy rok celkem bavi,nikdy jsem to nestudoval a pripada mi to k Landaku jako spolecne hobby (y) kdyz nekam vyjedu tak si to vyfotim..strilim, strilim a dve fotky uz prosly k editorovi do National Geographic, tak ze jsem se rozhodl letos poridit lepsi vybavu aby se dali delat i timelapsy a nejaky lepsi zive zazitky z cestovani nejen po Norsku ...Jenda píše:Fotky krasny a krajina nadherna. Cim jsi to fotil ?
H.