prodej Freelander

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
ROVERLAND

prodej Freelander

#1 Příspěvek od ROVERLAND » 22 úno 2015 18:22

S těžkým srdcem nabízím k prodeji (poslední dobou ho téměř nevyužívám-jezdím služebním) Freelander, rok výroby 1999, 1,8 benzín. V roce 2007 dovezen z Německa, jsem první majitel v ČR, najeto poctivých 137 000 km, při dovozu cca 120 000, doložím Německou servisní knížkou a v ČR protokoly z technických prohlídek. Nebourané, celoročně garážované, bez koroze a poškození laku, interiér téměř jako nový, čistý a bez poškození v terénu nejeto , jde takříkajíc o ,,leštěnku“.

Výbava : charizmatické chromové rámy v předu i vzadu ( schváleno na tento typ vozidla-dodám protokoly), nášlapy, originální přídavné dálkové světlomety, ovládání a vyhřívání zpětných zrcátek, el.přední okna, orig.rádio Land Rover, klimatizace – před létem je potřeba doplnit chladicí médium – koncem léta hůř chladilo, vyhřívaná sedačka řidiče, závěsné zařízení, nové zimní gumy, namontováno benzínové digitální Webasto-nepoužívám - je potřeba vyčistit čerpadlo, ABS,TC,HDC, 2x airbag, ochranné mřížky na předních a zadních světlometech.

Servisováno : při 125 000km nové rozvody + napínací kladka, repas visco spojky na Slovensku, nové brzdové obložení v předu i vzadu, stabilizační tyčky, vyměněn olej v převodovce a přídavné převodovce, pravidelná výměna oleje v motoru+filtr, nový střední a zadní díl výfuku, vše doložím fakturami. Jeden čas se rozsvěcovala kontrolka ABS a TC a zlobily stěrače – řešeno u AutoHos (značkový servis Landrover) v Jihlavě, nyní vše funkční. Byl jsem zde zaregistrován na fóru pod jménem Vaněk, ale zanic na světě si nemůžu vzpomenout na přihlašovací heslo, takže lze dohledat historii mých příspěvků a dotazů.

Protože jsem pečlivě porovnával stav a ceny na internetu a v bazarech a jde o skutečně pěkný a čistý zachovalý vůz je cena 89 000,-Kč. Kontakt : b.ober@seznam.cz.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek