Prodám kvadrokoptéru DJI Phantom F300 - prodáno, možno smazat
Moderátor: stan
Prodám kvadrokoptéru DJI Phantom F300 - prodáno, možno smazat
Prodám RC set kvadrokoptéry DJI Phantom F300. Rok stará, v záruce a nepoškozená. Součástí ceny je i originální hliníkový kufr (pořizovací cena kufru 3000 Kč), celkem 3 akumulátory (2 ks byly dokoupeny) a držák na GoPro kameru. Samotná kamera není součástí setu. Cena 8500 Kč. O ceně můžeme jednat.
Naposledy upravil(a) Vogel dne 20 dub 2015 17:07, celkem upraveno 1 x.
Re: Prodám kvadrokoptéru DJI Phantom F300
ahoj, celkom ma to zaujalo asi by som mal pre kvadrokopteru aj pracu (sem tam fotim komercne architekturu), ako si mal pripevnenu go pro kameru ku kvadrokoptere je to cez nejaku gyroskopicku hlavu ? ci iba obyc drziak ? Pouzival si to profi na pracu ci skor zabavka ? Odkial si ? Kludne aj dalsia komunikacia do SZ.
Peter
Peter
Re: Prodám kvadrokoptéru DJI Phantom F300
Nákup jsem si zdůvodnil prací. Vyfotil jsem s tím pár střech, nebo pro zábavu natočil nějaká videa na web. Ale v reálu jsem si s tím jen hrál a v posledním půlroce ani nehrál, takže proto ji prodávám.
GoPro byla uchycena na pasivním držáku, ale měl jsem takový antirezonanční mezikus, protože bez něj to dělalo jakýsi želé efekt.
Na vrtulník mám vážného zájemce a prý si jej v pondělí převezme. Jinak jsem z Prahy.
GoPro byla uchycena na pasivním držáku, ale měl jsem takový antirezonanční mezikus, protože bez něj to dělalo jakýsi želé efekt.
Na vrtulník mám vážného zájemce a prý si jej v pondělí převezme. Jinak jsem z Prahy.