Zápis do TP pri dovoze zo zahraničia.
Moderátor: Acon
- pete805
- tel.: +421905314815
- auto: DII td5 ,P106 1,5d
Zápis do TP pri dovoze zo zahraničia.
Cez víkend idem pozrieť jednu diskošku do rakúska a ak to klapne tak ide so mnou naspeť. Bol by som rád ak by ste mi poradili čo všetko dať zapísať do TP pretože dodatočne behať po našich úradoch nemám veľkú chuť
ide mi o alternatívne rozmery pneu ,off doplnky a podobne pretože otec má španiela a zoznam v dodatkoch má celkom dlhý .Díky za podnety a dúfam že v nedeľu dám aspoň jedno foto 
Británie měla na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolila hanbu a bude mít válku.
( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)
( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: Zápis do TP pri dovoze zo zahraničia.
Pokud se tady najde nekdo, kdo vi, co bys v budoucnu chtel namontovat na svy budouci auto, tak mu to nejdriv musis usnadnit tim, ze napises, jakou diskosku. Jestli 1-2-3 nebo 4? 
Cyril 
myslim ze ide kupovat DII, niekde tu ma aj vlakno kupim DII td5.
pneu 235/85r 16,245/75r16 oficialne cez land rover na slovensku nejde prihlasit (miestny znalec to neodobruje) tak si to pories ak to pojde.
myslim ze ide kupovat DII, niekde tu ma aj vlakno kupim DII td5.
pneu 235/85r 16,245/75r16 oficialne cez land rover na slovensku nejde prihlasit (miestny znalec to neodobruje) tak si to pories ak to pojde.
Cez koho si našiel auto v Rakúsku?
Daj nejaky link. Ja tiež nieco zháňam.
Daj nejaky link. Ja tiež nieco zháňam.
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
a preco z rakuska ? co tak viem su v rakusku z nasho blizkeho okolia najdrahsie auta. ehm, ale zas je to blizko
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
- pete805
Cyril máš pravdu ,sorry že ma to nenapadlo inak keď to zhrniem tak d1 je dosť stará ,d2 tú zháňam a na ňu aj mám ,na d3 a d4 nemám a ani nechcem pretože majú večšiu mozgovú kapacitu ako moja svokracyril píše:Pokud se tady najde nekdo, kdo vi, co bys v budoucnu chtel namontovat na svy budouci auto, tak mu to nejdriv musis usnadnit tim, ze napises, jakou diskosku. Jestli 1-2-3 nebo 4?
- pete805
Petro-presne toto som mal na mysli ,díky .
Ceklis-dovoz realizuje kamarát ,dal mi pár typov ale tohto som našiel sám ,večšinou pozerám www.mobile.de
hifi-ceny sú vyššie ale je to blízko,len tá korózia keby tam tak nehlodala
Ceklis-dovoz realizuje kamarát ,dal mi pár typov ale tohto som našiel sám ,večšinou pozerám www.mobile.de
hifi-ceny sú vyššie ale je to blízko,len tá korózia keby tam tak nehlodala