zámek zadných dverí discovery 2
Moderátor: stan
zámek zadných dverí discovery 2
Nemáte niekto navyše zámok zadných kufrových dverý na discovery 2 ? Stačí ak bude funkčný
Ďakujem.
- Přílohy
-
- zámek.JPG (37.84 KiB) Zobrazeno 7399 x
Re: zámek zadných dverí discovery 2
Nikto nič ?
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
a čo je starému?
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
Ja mam a cenim si ho na 50e
Starý prestal postupne odomykať. Zamknúť zamkne vždy. Odomykanie občas blblo. Neskôr už častejšie až nakoniec úplne. Zámok som mal vonku . Všetko som premazal ale nepomohlo. Elektrika do motorku ide ale neodomkne. Musím odomykať kľúčkou z vnútra kufra a je to dosť nepohodlné. Bojím sa to rozobrať celé, že to už viac nezložímAcon píše:a čo je starému?
A ako sa vieme dohodnúť ? Vieš to poslať na adresu alebo nejako inak doručiť do TT?petr pp píše:Ja mam a cenim si ho na 50e
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
Mozem ti ho poslat 
Ak bývaš v Moravské Lieskove By som prišiel osobne . Môžem ti zavolať? 
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
A poslal by jsi mi ten starý na pokusy?
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- Acon
Tak toto mám za sebou. Zaboha som nevedel zistiť prečo nefunguje. Nakoniec som prišponoval jednu pružinku (nedokážem už vysvetliť ktorú) a odvtedy je to OK.boberko píše:Starý prestal postupne odomykať. Zamknúť zamkne vždy. Odomykanie občas blblo. Neskôr už častejšie až nakoniec úplne. ...Acon píše:a čo je starému?
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Acon:
Tak kdybys si prosimtě vzpoměl, tak tě budem všude chválit...
. Bo na novým mazlíkovi co jsem pořídil mám stejnej problém. A před tím to samý na PZ dveřích...
Tak kdybys si prosimtě vzpoměl, tak tě budem všude chválit...
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
...tak někde je to všude úplně stejný PZ dveře a zadní zamykají a neodemykají
....snažil jsem se vysvětlit aspoň pesoňovi, aby si zevnitř otevíral (raději ho zamykám třeba na chvilku před krámem spíš z důvodu ochrany zdraví nenechavců, které by napadlo navštívit nezamčené auto...on je klidnej, spí, nebo jenom mile kouká, ale při svý velikosti a 45kily si prostě svoji boudu chrání bez lítosti
), je to chytrý zvíře, ale packu do kličky prostě ne a nedostane a zubama má zakázáno
...takže budeme všude a všichni postižení chválit, abych navázal na dava
...jinak to musím vyřešit také, protože až do toho vrátím spaní, tak se tam sice vlézt dá dobře, ale v půli cesty usnu..
díky a
všem
...takže budeme všude a všichni postižení chválit, abych navázal na dava
...jinak to musím vyřešit také, protože až do toho vrátím spaní, tak se tam sice vlézt dá dobře, ale v půli cesty usnu..
díky a
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- Acon
Musel by som to rozoberať a to sa mi bohovsky nechce
Ale ak sa pozrieš na obrázok, tak při odomykaní sa nevracia ten čierny plastový diel. Dolu vlavo jako je ten otvor, je tam pružina čo ovláda ten plastový bazmeg. Tú pružinu třeba prišponovať tým, že sa opačný koniec oprie o kraj toho otvoru. Už si nepamatám jako, ale třeba ju tam fixovať. Je ukončená takým zalomením do pravého uhla a myslím, že som z drotu urobil také U kterým som ju tam zafixoval.

...díky
...snad nám to všem kdo shání zámek 5tých dveří pomůže...akorát přemejšlím, kdy se do toho vrhnu...pokud se mi to povede, nebo nepovede
dám vědět výsledek...
všem
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Super a urob prosim aj nejaku dokumentaciu, pre lepšie pochopenie.papavel.k píše:...díky...snad nám to všem kdo shání zámek 5tých dveří pomůže...akorát přemejšlím, kdy se do toho vrhnu...pokud se mi to povede, nebo nepovede
dám vědět výsledek...
všem
Tak já jsem se ve čtvrtek pokusil o rozebírku zámku LZ dveří, kterej přestal odemykat. Neměl jsem na to celej den, tak po zjištění jaká je to pakárna jsem ho namontoval zpět, s tím že jsem ze srandy do škvíry mezi tím bílým a černým plastem nastříkal Kontox. Po montáži nešel, stejný.
Včera najednou koukám že odemyká... Třeba mu to vydrží, to se uvidí.
A tím pádem ten zadní ani nebudu zatím vyndávat, ale navrtám dírku do toho plastu těla zámku někde nahoře a naperu do něj taky kontox... Se uvidí, horší to nebude, ne?
Včera najednou koukám že odemyká... Třeba mu to vydrží, to se uvidí.
A tím pádem ten zadní ani nebudu zatím vyndávat, ale navrtám dírku do toho plastu těla zámku někde nahoře a naperu do něj taky kontox... Se uvidí, horší to nebude, ne?
No road? No problem...
Ja som našiel k veci toto: http://www.mud-club.com/index.php?topic=81096.0
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Když už máte ten zámek venku, tak si zkuste poslat šťávu na kontakty (zapojení je v RAVE):
odemykání
zamykání
superlock
někdy se totiž stane že ten motorek přestane fungovat přesně jen a pouze na stranu odemykání a na stranu zamykání (nebo superlock) chodí. Jeden takový zámek už jsem rozebral a funkční motorek použil do jedné "hračky" pro Terezu. No teď mi chybí ještě jeden motorek (nejlépe ještě asi tak tři) - a ten co mám v autě v zámku v kufru jí tam dávat nechci...
Mimochodem, pokud by to bylo v mechanice zámku, tak je slyšet jak se ten motorek točí. Pokud je ticho tak smolík a motorek je v háji. Bohužel je celý ten bazmek slisovaný právě přes osy těch hejblátek, takže jakmile se to jednou rozebere, tak by se to muselo zpátky slisovat za použití nové osy... A ano ty plasty jsou k sobě zaklapnuté přes tradiční pacičky, které se s velkou opatrností dají odtlačit a neulomit. Jenže to je k ničemu, pokud z toho nevyrazíte ty dvě hlavní osy, tak se k tomu motoru nedostanete. Další specifikum je to, že celá vnitřní elektronika (a něco tam je) je zalitá v plastu a není k ní přístup. Rozřezat jsem to nezkoušel, ale možná to ještě mám někde v krabici - pokud to najdu tak to nafotím.
Ubezpečuji každého že je daleko jednodušší zavolat Slámičovi a pokud ho nebude mít, tak zkusit Litep nebo Eliota...
odemykání
zamykání
superlock
někdy se totiž stane že ten motorek přestane fungovat přesně jen a pouze na stranu odemykání a na stranu zamykání (nebo superlock) chodí. Jeden takový zámek už jsem rozebral a funkční motorek použil do jedné "hračky" pro Terezu. No teď mi chybí ještě jeden motorek (nejlépe ještě asi tak tři) - a ten co mám v autě v zámku v kufru jí tam dávat nechci...
Mimochodem, pokud by to bylo v mechanice zámku, tak je slyšet jak se ten motorek točí. Pokud je ticho tak smolík a motorek je v háji. Bohužel je celý ten bazmek slisovaný právě přes osy těch hejblátek, takže jakmile se to jednou rozebere, tak by se to muselo zpátky slisovat za použití nové osy... A ano ty plasty jsou k sobě zaklapnuté přes tradiční pacičky, které se s velkou opatrností dají odtlačit a neulomit. Jenže to je k ničemu, pokud z toho nevyrazíte ty dvě hlavní osy, tak se k tomu motoru nedostanete. Další specifikum je to, že celá vnitřní elektronika (a něco tam je) je zalitá v plastu a není k ní přístup. Rozřezat jsem to nezkoušel, ale možná to ještě mám někde v krabici - pokud to najdu tak to nafotím.
Ubezpečuji každého že je daleko jednodušší zavolat Slámičovi a pokud ho nebude mít, tak zkusit Litep nebo Eliota...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
No... Mne v zámku cvaká, ale neodomkne.default píše:Když už máte ten zámek venku, tak si zkuste poslat šťávu na kontakty (zapojení je v RAVE):
odemykání
zamykání
superlock
Skúšal som aj povoliť ten imbusák čo som dával odkaz a nepomohlo.
Skúšal som to celé vystriekať WDčkom a nepomohlo
A začali patálie aj so zámkom zadným na strane spolujazdca. Asi ma jeb...
Presne to isté čo na kufre.