Rok v.2001 Potřebuji něco většího do lesa.Jinak bych neprodal.
Najeto 153000km. Já to koupil v roce 2012 a mělo to 100000 km.
LPG dělané hned po koupi v dubnu 2012 nádrž na 45L.A tažné zároven s plynem (Bosal)
Já letos 2015 udělal nové rozvody, Kompletní Go hlavy,svíčky TRW laser lpg na 60000 km píšou na obale.Plus všechny napínací klapky a řemeny. Go alternátoru a vyčištěná a napuštěná klima.Nové silentbloky motoru.
Přetěsněná vana,protože trochu rousala.Nové ložiska ve všech čtyřech nábojích kol.Nová ložiska na visco spojce.Visko jsem repasoval hned jak jsem to koupil ve Valmezu, v servisu u pana Pešla.Tak že má najeto po repase 50000km.
Spojku jsem dělal v roce 2014.Ložisko přítlačák ,lamela.Nové přední brzdy 2014,kotouče a destičky TRW
Zadní brzdy,obložení,pružinky a prasátka ještě leží v krabici.Přidám k autu.Plus hromadu nových náhr.dílů,přední čepy horní a dolní,pancéřové hadičky k brzdám,altík , ještě jedna spojková lamela,atd
Auto je celkove ve velmi dobrém stavu bez koroze karoserie. Chce to vidět.Vypadá fakt dobře.Gumy celoroční Hankook. Určitě minimálně ještě sezonu vydrží.
Cena asi tak 98000kč ale je to na domluvě.STK do dubna 2016 Skoro všechny díly kupuju u Litep 4x4
Samozřejmě oleje a filtry pravidelně měněné.V terénu jezdilo na ryby a na chatu.Interiér v pohodě,
Jo a v zadu jsou přidané MAD pružiny kvůli plynu a je to hodně poznat při jízdě když je auto plné.

Zápory:
Hučí zadní diferák
Na pravé strane jdou dveře dálkovým jen zavřít.Otevřít jen ručně.
Kosmetické vady laku.(Hlavně od blbounů na parkovišti)
Další foto zítra nebo po dohodě.
tel :774713565