RRC díly

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
tomáš štěpnička

RRC díly

#1 Příspěvek od tomáš štěpnička » 18 čer 2015 08:06

trochu jsem kramařil a oběvil jsem že mám dvě kapličky s budíky na rrc ,dále páčky pod volantem , elektrické stahovačky oken a pár dalších drobností které nevyužiji

Mára-RRC
tel.: 773625346
auto: 2x RRC

Re: RRC díly

#2 Příspěvek od Mára-RRC » 18 čer 2015 17:28

tomáš štěpnička píše:trochu jsem kramařil a oběvil jsem že mám dvě kapličky s budíky na rrc ,dále páčky pod volantem , elektrické stahovačky oken a pár dalších drobností které nevyužiji
Ahoj prosim tě co je to za budíky jsou na rok 1993 s manuální přídavkou?? míle ci km to je fuk jde mi jen o tu konrolku uzáverky. těd mi tam svítí jen konrolka přehrátí ozubeneho kola je i na uzaverku a ručku :?
RRC 1993 200 Tdi. Když Klasiku tak Classika (My Devils Machine)
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...

tomáš štěpnička

#3 Příspěvek od tomáš štěpnička » 22 čer 2015 09:13

ahoj. zkusím udělat foto :wink:

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mirko » 22 čer 2015 10:51

On se Range nedělal v roce 93 originál s manuální uzávěrkou, tudíž ani s její kontrolkou v budíku. Starší modely s manuální uzávěrkou měli její kontrolku vedle rádia, a myslím že rok nebo dva i v budíku, ale ten zas měl ještě pohon tachometru lankem, což ty nemáš. To, že ti svítí ozubené kolečko, je nejspíš jen špatnou kostrou nebo kabeláži.

Mára-RRC

#5 Příspěvek od Mára-RRC » 22 čer 2015 21:11

Mirko píše:On se Range nedělal v roce 93 originál s manuální uzávěrkou, tudíž ani s její kontrolkou v budíku. Starší modely s manuální uzávěrkou měli její kontrolku vedle rádia, a myslím že rok nebo dva i v budíku, ale ten zas měl ještě pohon tachometru lankem, což ty nemáš. To, že ti svítí ozubené kolečko, je nejspíš jen špatnou kostrou nebo kabeláži.
Aha co já vím tak mám z přídavky lanko ale je krátké a pak to bude asi už eletronicky. Mirko prosím neposlal by jsi mi do SZ fotku RRC 1990-9? s manuální přídavkou. aby jsem měl predstavu jak a kde byla. a coby mi mělo spravně svítit když je tam uzáverka??

eště prosím tě nevíš kde sehnat nebo nemáš doma navíc dílenský manual na RRC 1990-95??

Tady fotka jaký mám budíky a přístrojovku.
Přílohy
přístrojovka.jpg
přístrojovka.jpg (144.29 KiB) Zobrazeno 2037 x

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Mirko » 22 čer 2015 22:29

Já jsem to možná nesrozumitelně napsal, ale Range nemá od roku 89 manuální uzávěru a tím pádem ani její kontrolku. Pokud máš manuální uzávěrku, tak tvá přídavka není původní ale předělaná, nespíš z nějaké diskošky nebo defendra. Range do roku 89 měl manuální uzávěrku a její kontrolka byla vedle rádia:
Obrázek
ale to i ten plast vedle rádia vypadal ještě trochu jinak a měl jinou barvu.
Mám jen běžně na netu dostupné manuály, které ale bohužel nepokrývaji rok 93 a tdi, ale spousta věci je stejných. Ke stažení například zde:
http://www.landroverweb.com/landrover/p ... r-manuals/

VencaZE
tel.: 602 550 993
auto: 110HT, S2A 88, G66
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od VencaZE » 23 čer 2015 06:30

Mirko píše:On se Range nedělal v roce 93 originál s manuální uzávěrkou, tudíž ani s její kontrolkou v budíku. Starší modely s manuální uzávěrkou měli její kontrolku vedle rádia, a myslím že rok nebo dva i v budíku, ale ten zas měl ještě pohon tachometru lankem, což ty nemáš. To, že ti svítí ozubené kolečko, je nejspíš jen špatnou kostrou nebo kabeláži.
Kolečko mu svítí při uzávěrce proto že jsem to tak zapojil, aby mu svítilo alespoň něco. Ruční brzdu už na kontrolce přehřátí měl. Má RRC někde v přístrojovce normální kontrolku na ruční brzdu ? Dá se vyměnit v přístrojovce červené sklíčko za oranžové na uzávěrku ?
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD

Mára-RRC

#8 Příspěvek od Mára-RRC » 26 čer 2015 18:01

Děkuji Mirko my se tedy stím nák zkusíme s Venou poprat, mení to žádná velká závada ale jen taková prkotina. Je pravda že je na autě více věcí na opravu či výměnu... až budu brát od Karla :dance ten blatník a dveře tak ho zkusím i zaměstnat onou červenou kontrolkou :)

tomáš štěpnička: Ahoj jak jsi na tom stěma fotkama? pokud to budou stejné budíky jako mám já a budou tam míle i km tak se nak domluvíme, pokud bude cena pro mě příznivá :mrk

Zamčeno