Freelander 2 TD4 HSE - prosím smazat - PRODÁNO

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
zata
auto: D4, Citigo

Freelander 2 TD4 HSE - prosím smazat - PRODÁNO

#1 Příspěvek od zata » 26 srp 2015 12:35

Nabízím k prodeji svého Freelandera 2 TD4 2.2 118KW HSE, r.v. 7/2008, původem z ČR. Já byl druhým majitel a měl ho 2 roky. Aktuálně najeto 116 700Km. Vůz byl pravidelně servisován, se servisní knížkou. Za mě měněn olej v diffech, 2x vyměněný olej v automatické převodovce, haldexu, nové zadní kotouče i destičky, intercooler (původní byl naprasklý), pravidelně ošetřovaná kůže v interiéru. Vůz byl, alespoň za mě, garážovaný a nebouraný. Předtím pravděpodobně také. Auto nikdy nemělo tažné zařízení. Důvod prodeje - mám ho jako již třetí auto a nemám pro něj využití.

Plusy - nikde nic neteče, nebouchá, nehlučí, vše funguje jak má. Na voze jsou 1 rok staré pneu Michelin Lattitude Cross 235/60/18 (najeto cca 5000Km, p.c. 16000Kč).
Mínusy - mírné poškrábaný lak, pouze do bílého podkladu (nikde nic nerezaví). Na okrajích se rozlepuje přední sklo. Za dva roky se to však nijak nezměnilo a já to tudíž neřešil.
Investice do budoucna - budou nutné nové přední kotouče a destičky.

Výbava: automatická převodovka, 6 rychlostních stupňů, ABS, alarm, Terrain Response, automatická uzávěrka diferenciálu, autorádio Alpine, CD měnič na 6CD, 11x repro Alpine se subwooferem, centrální zamykání, dvouzónová automatická klimatizace, dálkové centrální zamykání, deaktivace airbagu spolujezdce, dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, el. seřiditelná sedadla s pamětí, loketní opěrky, imobilizér, kožená sedadla, kožené čalounění, litá kola, mlhovky, multifunkční volant, nastavitelný volant, ostřikovače světlometů, otáčkoměr, palubní počítač, parkovací senzory vpředu i vzadu, pohon 4 x 4, posilovač řízení, regulace při jízdě ze svahu, satelitní navigace, senzor stěračů, tempomat, tónovaná skla, venkovní teploměr, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, vyhřívané čelní sklo, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, Bi-xenonové světlomety, zadní stěrač, zaslepení zámků, hagusy.

Cena 290 000Kč vč. DPH

http://new1.rajce.idnes.cz/Freelander_2
Přílohy
IMG_3826.JPG
IMG_3826.JPG (284.88 KiB) Zobrazeno 1164 x
ex Audi80, ex Fabka, ex Oktávia 2, ex Oktávia 3, ex E46ci, ex FL2, ex P38, ex XJ8, ex D4

Zamčeno