Příspěvek
od jen » 06 zář 2015 19:32
Našel jsem někde seznam (určitě je neúplný...), když jsem předělával disco. Možná Ti to pomůže, min. pro představu. Už bych do toho asi nešel. Sice dáš dokupy celé auto, kdyz už jsi v tom, ale spousta drobností vyplave na povrch až při rozebírání. Zkušenosti z r.v. 1995 byly ne zcela přenositelné na r.v. 97, elektrika k zbláznění. A po dodělání bylo stejně dost papírování - vyjádření dealera apod. Po povolení RHD v ČR jsem už nepředělával. Žena si zvykla na RHD - a to Ti možná taky pomůže; máme ji jako jedinný rodinný vůz, v dopravě není problém; bezpečnost na silnici je o něčem jiném, než kde máš volant. A RHD disco je např. více místa u řidiče, výhod by se našlo.
1. ventilátor, lépe rozbity a vybrakovany, nebo jen plasty (vnitrek je cca stejny)
2. plastovy vstup vzduchu napojeny na ventilator (je u lhd v dire kastle u spolujezdce, tam kde ted u rhd byl motor steracu)
3. palubka vcetne plechu, ktere jsou zevnitr (nikoli mrizky apod.)
4. dvirka pod ridice v palubce (pristup k pojistkam) - vybrani pro volant je asi take levostrane
5. plech prave strany prs - drzi pak konzolu ostrikovace
6. plech leve strany prs - jsou na nem navarene konzoly pedalu a nytem zajisyteny cely pedal plynu (pedal bych prip. sundal)
7. konzola horni hridele volantu - je na stejnych sroubech jako plech leve strany prs s pedaly (6. - drzim ho v ruce)
8. trubkovy ram palubky u ridice (drzi volant, palubku atd.)
9. plastovy kryt pod ridice k noham (drzi konektor diagnostiky)
10. kryt pod spolujezdce (ma kruhovy otvor pro ventilator)
11. plechovy drzak relatek a ventilatoru (pod skrinkou spolujezdce)
12. hadice od cerpadla k prevodce rizeni
13. trubicky od hlavniho brzd. valce k rozvadeci
14. topeni... slo ale i predelat
15. prevodka rizeni + rovna paka
16. drzak krutne tyce (tie bar)
17. sterace, motor sel predelat
18. tehlice
19. hadicka ostrikovace 2m
20. trubicka spojky
21. kabel pravy blinkr, plast kryt svazku elektriky (nad pedaly)
22. svetlomety
23. spousta kabelu a elektromaterialu (spoje)
((())-----____
/_/__l__,\___\,___
l_--- l___l---[]===[]
(o)_)-o- (o)_)--o-)_)