přepínač na D2
Moderátor: stan
přepínač na D2
Koupím přepínač blinkrů a světel na D2.
Předem díky za nabídku.
Předem díky za nabídku.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: přepínač na D2
Liší se podle roku výroby, novější mám.Peetan píše:Koupím přepínač blinkrů a světel na D2.
Předem díky za nabídku.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jestli jenom stávkují blinkry, když se teď ochladilo, tak mě pomohlo rozebrat a odstranit z kontaktů starou ztuhlou vazelínu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Eliotte, mám rok 2000.
Tome, zůstaly mi zapatý obrysový světla a nejdou vypnout ani přepnout do druhý polohy na potkávací, tak musím vypínat baterku a na jízdu svítit mlhovkama...
Tome, zůstaly mi zapatý obrysový světla a nejdou vypnout ani přepnout do druhý polohy na potkávací, tak musím vypínat baterku a na jízdu svítit mlhovkama...
Peetan píše:Eliotte, mám rok 2000.
Já s diskoškou moc trable nemám
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
MadTom píše:Jestli jenom stávkují blinkry, když se teď ochladilo, tak mě pomohlo rozebrat a odstranit z kontaktů starou ztuhlou vazelínu.
Ty prepinace jsou v kuse - musi dolu volant ?
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Volant dolu nemusí, dá se sundat jenom ta páčka samotná. Akorát ty plasty dolů, dva šroubky a pak to má takový plastový kolíček mezi těmi šrouby. Tam se to musí nadzvednout a vysunout páčku do strany.azni píše:MadTom píše:Jestli jenom stávkují blinkry, když se teď ochladilo, tak mě pomohlo rozebrat a odstranit z kontaktů starou ztuhlou vazelínu.
Ty prepinace jsou v kuse - musi dolu volant ?
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Karel má pravdu, ale sundat volant není moc složité - odpojit elektriku, počkat 15 minut kvůli airbagu (preventivně), odšroubovat airbag zezadu, odpojit (v airbagu je to přpojené konektorem), odšroubovat centrální matici, sundat volant. Může to být ve výsledku rychlejší, díky jednodužšímu přístupu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Diky chlapi !
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...