Dobrý den, nesvítí mi pravé světlo (xenon) u D4. Výbojka je Ok, měnil jsem. Našel jsem i několik špatných drátů, ty jsem opravil, ale netýkali se světla. Napadla mě ještě pojistka, ale podle uživatelského manuálu světlo nemá pojitku.
Nemá tady někdo podobné zkušenosti a návrh řešení? Případně schéma el.instalace. Vím do kterého kabelu mi nejde proud, musí tam být nějaké relé nebo pojistka, přeci.
Díky za rady a zkušenosti
Pojistky na xenony u D4
Moderátor: Acon
Re: Pojistky na xenony u D4
a balast je taky OK?JirkaPa píše:Dobrý den, nesvítí mi pravé světlo (xenon) u D4. Výbojka je Ok, měnil jsem. Našel jsem i několik špatných drátů, ty jsem opravil, ale netýkali se světla. Napadla mě ještě pojistka, ale podle uživatelského manuálu světlo nemá pojitku.
Nemá tady někdo podobné zkušenosti a návrh řešení? Případně schéma el.instalace. Vím do kterého kabelu mi nejde proud, musí tam být nějaké relé nebo pojistka, přeci.
Díky za rady a zkušenosti
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
nech prověřit trafo, kamoši kolem mě (na jinejch povozech) už měnily 4 ks 

Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Jsou tam D3S - trafo je součástí výbojky.
Opravdu je problém ten, že do jednoho kabelu neteče proud, ale nevím kde hledat pojistku, viz výše.
Opravdu je problém ten, že do jednoho kabelu neteče proud, ale nevím kde hledat pojistku, viz výše.