Zdravim. Nemá někdo zkušenosti s připojením vzdálenýho baráku k el. síti? K rozvodně to mam cca 600m. Ale cca 30m od baráku mam VN. Problém je v tom, že za sloup, trafo a přivedení k hranici pozemku si řekli cca 250tis. Neporadil by někdo, jak na E.ON. Nebo nemá někdo ve stodole trafo VN/NN ?
Dík
Připojení baráku k el. síti / trafo
Moderátor: Miky_CZ
Připojení baráku k el. síti / trafo
Lilek, zvaný brambora.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Připojení baráku k el. síti / trafo
Jenom poznámka k tomu trafu - vlastní trafo bych nechtěl - je to taková malá časovaná bomba - když někde praští do drátů, tak může jít trafo do kytek, a majitel potom platí nové. Jedině že by jsi jim to věnoval, ale to by to trafo muselo být v TOP stavu, aby to vůbec přijali.
A počítali i cenu těch 600m, kdyby se dělala přípojka?
A počítali i cenu těch 600m, kdyby se dělala přípojka?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
To zatim nepočítali. Optám se. Nějakej velmi hrubej nástřel, kolik může stát metr by někdo netušil?
Lilek, zvaný brambora.
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Ahoj,
Rozvodnou myslíš co? Ze stožáru VN (ten ani nemusí patřit E.ONu) se rod. domek standardně nepripojuje. RD se připojuje až za distribuční trafostanici vlastněnou distributorem, která se nachází někde u/v nejbližší obci. Jinak každy distributor v ČR - PRE, ČEZ i E.ON ma na základě energetického zákona povinnost zákazníka připojit - přivést kabel na hranici pozemku. Nicméně ma distributor právo požadovat podíl na realizaci od zákazníka/žadatele pokud je připojeni příliš nákladné.
Rozvodnou myslíš co? Ze stožáru VN (ten ani nemusí patřit E.ONu) se rod. domek standardně nepripojuje. RD se připojuje až za distribuční trafostanici vlastněnou distributorem, která se nachází někde u/v nejbližší obci. Jinak každy distributor v ČR - PRE, ČEZ i E.ON ma na základě energetického zákona povinnost zákazníka připojit - přivést kabel na hranici pozemku. Nicméně ma distributor právo požadovat podíl na realizaci od zákazníka/žadatele pokud je připojeni příliš nákladné.
Live long and prosper.
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
A nebo aby na konci byli min 2 odběry. Potom to je v jejich režii.
Moje zkušenost s ČEZ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Moje zkušenost s ČEZ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
S ČEZ mám bohaté zkušenosti s připojením mého domu k síti(cca 900m),byly to dlouhé dohady,nejdřív zkoušeli že to mám zaplatit celé ale nakonec jsem je donutil,aby přivedli přípojku k hranici mého pozemku.Kroutili se zdatně ale nedal jsem se.Ale jejich podmínka byla dva odběry,to mi nevadilo,stejně mám soukromý a firemní.Bylo by to na delší povídání,v případě zájmu jsem na tel.
k.
k.