Ahoj,
prosím Vás o radu. Když jsem koupil D1, byla v něm namontovaná klimatizace, která bez problémů fungovala. Pak byla demontovaná a teď před týdnem byla namontovaná zpátky.. To není až tak podstatné, ale podstatné je to, že po zpětné montáži mi nejde elektřina do konektoru k elektromagnetické spojce klimakompresoru. Sahary fungují, ale spojka nic. Napadá Vás někoho, kde by mohla být zrada? Nebo nemáte někdo schema zapojení? Pojistka je OK a relé se tváří, že taky. Napadla mě kacířská myšlenka zapojit kompresor ze sahary (třeba i přes relé, aby tam nebyl velký odběr), ale už to jsou zase dráty navíc.. Díky za rady!
Honza
Nejte elektřina do spojky klimakompresoru D1 300 TDi
Moderátor: Acon
- Oskar
- tel.: 602485601
- auto: DI 300 TDi
Nejte elektřina do spojky klimakompresoru D1 300 TDi
Discovery I 300 TDi, naviják, pevn. nárazník, zahrádka, lift 2", kompresor, zadní ARB
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Nejte elektřina do spojky klimakompresoru D1 300 TDi
Kompresor je hlídanej 3 stavovým tlakovým ventilem - když je tlaku málo nebo moc, tak ho prostě nepustí.
A schéma komplet auta najdeš v RAVE.
A schéma komplet auta najdeš v RAVE.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Oskar
- tel.: 602485601
- auto: DI 300 TDi
Re: Nejte elektřina do spojky klimakompresoru D1 300 TDi
Aha, tak to je závada jednodušší, než jsem čekal.. Klima totiž ještě není naplněná.. Díky moc!
Discovery I 300 TDi, naviják, pevn. nárazník, zahrádka, lift 2", kompresor, zadní ARB