Situace se mi změnila tím,když jsem narazil před časem na neuvěřitelně zachovalého RRC,ranné čtyřdvířko v naprosto původním stavu téměř bez koroze,takže jsem se rozhodl nechat ho a Diskošku nabídnout k prodeji.
Dá se s ní bez problémů hned jezdit,používal jsem jí k běžnému ježdění i výletům.Spotřeba 8.5L/100 KM,starty kdykoliv bez problémů.
Namontoval jsem denní svícení,kvalitní.
Chassis je vyvařené,kde bylo třeba a důkladně nakonzervované.Karosérie měla už pravděpodobně z Rakouska vyměněné prahy,slušná práce,včetně vydatné konzervace dutin.Dále byla už měněná podlaha v kufru,nahrazena hliníkovým plechem.
Koroze je hlavně na zadním prahu 5.dveří,předních podbězích.. dveře klasicky nic moc na spodní hraně,koupil jsem k tomu naprosto netknuté dveře,jen v jiné barvě.Vrchní pant má vůli,takže trochu drhnou při zavírání o nárazník.
Všechno funkční,slušné úzké pneu Michelin,fungující na suchu,mokru,sněhu i blátě.Disky Rostyle,dal jsem je tam místo ALU disků z 300Tdi,co na ní byly při koupi,líbily se mi víc.
Klasická vůle na hřídeli mezi převodovkou a rozvodovkou,při lidském zacházení se spojkou najede dalších spoustu KM.
Přední velké brzdy s chlazenými kotouči z Defa 110,brzdí perfektně.
Včera trochu poklesl krok spojkového pedálu a jde hůř řadit zpátečka,nezkoumal jsem to.VYŘEŠENO,VIZ.NÍŽE
Tak kdyby měl někdo zájem,je k dispozici kdykoliv,psaná na mně,eko zaplaceno.Byl bych rád,kdyby šla do dobrých rukou a ne na výrobu nějaké off-bestie nebo rozebrání ale je mi jasné že si nemůžu moc vybírat.
Když by jste měli jakékoliv dotazy,pište,volejte...
Cena k jednání 67000.-
Díky k.
P.S. ovečky nejsou součástí prodeje