Chycení členové fora na silnicích nebo i mimo ně
Moderátor: Miky_CZ
- Robí
- tel.: 775300195
- auto: Discovery 3
Chycení členové fora na silnicích nebo i mimo ně
Napadlo mě že by se dal udělat odchyt členů. Když někdo někoho někde potká tak sem může napsat kde ho viděl případně dát foto. Pomohlo by to že by se dalo zjistit jestli Rover, kterého potkáváte je odsuď z fora nebo ne 

- Robí
Re: Chycení členové fora na silnicích nebo i mimo ně
Já si třeba všiml téhle Discovery 4. Někdo odsuď ?
Mysím že by se to dalo začlenit tady...viewtopic.php?f=13&t=4
- Robí
Na to jsem právě koukal, jenže tam není žádné foto a to se pak blbě určuje, který je který.
Ale jinak ano.
Ale jinak ano.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Navíc nevím, jak to s fotografem řešit, když moje žena čte forum a uvidí tam zaparkované moje auto před domem mé milenky nebo druhé manželky...Bych mu asi nepoděkoval 

Jak jsi přišel na to, že tam nejsou fotky?Robí píše:Na to jsem právě koukal, jenže tam není žádné foto a to se pak blbě určuje, který je který.
Ale jinak ano.

Discovery je životní styl.
S takovým autem se ale nediv - na zálety v Ochcávce ;-Mirko píše:Navíc nevím, jak to s fotografem řešit, když moje žena čte forum a uvidí tam zaparkované moje auto před domem mé milenky nebo druhé manželky...Bych mu asi nepoděkoval
No a že jsi tam, kde bys neměl být není vina fotografa

To máš jako s politiky - taky se diví, že si jich lidi všimnou.
No a protože se často chovají na přes hubu, taky jim to není příjemné

Discovery je životní styl.
- Robí
Když čte forum tak to by mohla číst i tohle přeceMirko píše:Navíc nevím, jak to s fotografem řešit, když moje žena čte forum a uvidí tam zaparkované moje auto před domem mé milenky nebo druhé manželky...Bych mu asi nepoděkoval

- Robí
Steve píše:Jak jsi přišel na to, že tam nejsou fotky?Robí píše:Na to jsem právě koukal, jenže tam není žádné foto a to se pak blbě určuje, který je který.
Ale jinak ano.
To forum čtu, takže vidim že tam moc fotek není.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, jestli nadsázka byla pochopená, ale prostě nesouhlasím s tím, aby se zde objevovali fotky mých vozů (a ani nechápu proc by měli) ve veřejně přístupné sekci, které jsem nevybral já sám ke zveřejnění. Nejde jen o choulostivé situace popsané prvně, stav vozidla, zachyceného šoféra bez papíru atd, ale obecně jsem na tohle háklivý a ne až po přečtení Orwella... Jestli mě někdo chce "chytnout" tak není problém dorazit na sraz, poslat SZ, pokecat osobně prohlídnout auto, cokoliv. Ale tohle prosím ne a jestli se ukáže, že tímto názorem jsem opět v menšině, tak prosím aspoň v uzavřené sekci "Naše auta", která není veřejně přístupná.Steve píše:S takovým autem se ale nediv - na zálety v Ochcávce ;-Mirko píše:Navíc nevím, jak to s fotografem řešit, když moje žena čte forum a uvidí tam zaparkované moje auto před domem mé milenky nebo druhé manželky...Bych mu asi nepoděkoval
No a že jsi tam, kde bys neměl být není vina fotografa![]()
To máš jako s politiky - taky se diví, že si jich lidi všimnou.
No a protože se často chovají na přes hubu, taky jim to není příjemné
Na srazech je hodně příležitostí si pokecat a prohlídnout auta. Naprosto souhlasím. Vůbec nejsem příznivcem zveřejňování takových "chycení Roverů", jak píše Robi. Koho to zajímá, kde jsem zrovna byl? A proč by někoho mělo zajímat?
Tiez by sa mi to moc nepacilo ale nezakonne take zverejnenie fotky nie je.
Myslim, že v ČR je toto jendání žalovatelné. Ale jde o to, že jsou lidé, kteří si své soukromí střeží, nemají FB, nemají auta ani v rubrice "Naše auta" atd.. Výzvu k "lovu" LR rozhodně nepodporuji.marianh píše:Tiez by sa mi to moc nepacilo ale nezakonne take zverejnenie fotky nie je.
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Toto je fakt špatný nápad. Pokud nékdo uvidí nějaké mé auto, prosím nefotit! Příslušnost k fóru je na nich vidět.
Dekuji.

Live long and prosper.
- Robí
Tak se omlouvám že jsem Vás tak pohoršil. Já to zažil na Octaviaclubu a bylo fajn. Všichni členové to používali a byla aspoň zábava. Že člověk když někde potkal Octávku tak pak na foru věděl kdo to je, pochválil auto a pak když viděl Nick tak si ho dokázal přiřadit k autu a nebo věděl že je z jeho okolí.
Tak se omlouvám za blbý nápad a kdyžtak to teda prosím smažte.
Tak se omlouvám za blbý nápad a kdyžtak to teda prosím smažte.