Příspěvek
od Marty_LR » 23 led 2017 07:07
Tak tu mam info od kamarda na zminenou D1 bez koroze viz inzerat.
Takže zde je zpráva z promarněné neděle:
Promáčklé obě spolujezdčí dveře, skoro nejdou otvírat. Škrábanec a promáčknuté dveře jsou až po aplikaci samolepky pod lištu. Zadní spolujezdec má 4 podložky pod kolíkem zámku, za řidičem jen dva. Kapota do vrtule, loupe se klarlack, promáčklý přední rám, rám orezlý neošetřený, zadní podběh díra na dva prsty (v inzerátu bez koroze!!), přední podběhy orezlé, koroze na nich viditelná (patrně skrz) v motorovém prostoru. Jiná nádržka expanzky. Netěsnost zřejmě pod ventildeklem. Oproti v inzerátu uvedenému je to rv 97, km dle cebie jsou pravé. Motor zvukový projev ok, ale nezkoušeli jsme s tím pohnout – za ty peníze ani náhodou.
Výše uvedené by mi nakonec ani nevadilo, pokud by cena odpovídala motoru se 175tkm ale hlavně jednání prodávajícího…. Stojí to v komisi v bazaru u veselí nad lužnicí. Do telefonu nevyjmenoval ani jedno z výše uvedeného! Z toho důvodu jsem ho po prohlídce u které nebyl (nežádal jsem aby byl) ani neinformoval, že je idiot, škoda telefonu který mám zadarmo. Takže lidé bděte a nedejte na uklizený a relativně naleštěný vzhled na fotkách a bohužel ani na kecy prodávajícícho.
A kdybyste měli někdo holotu D1 v dieselu, 5 dveří, případně slabě nazvedanou s pevnosťákem tak přijímám nabídky.
Míra
Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk