benzin tam je, aj ked s trabantami vtedy mali problem kupit palivo. ono miestny ludia maju limit mesacne par litrov. to ale znamena len tolko, ze tych par litrov zakupuju za skoro zadarmo, a potom stale je moznost kupit za drahsie, tj. pre nas este stale superlacno, ale stale na karty.
ja som tam nebol vlastnim autom, ale ked som sa spytal ze ak by som chcel natankovat ( prave ma napadlo aky problem bol natankovat trabanty ) a oni hovorili, ze najlepsie ist za niekym, kto tam prave tankuje a dohodnut, a kupit benzin na ich karty.
co sa tyka cien, vstupne do muzea a na historicke miesta ma inu sadzbu pre miestnych a pre turistov. neviem kam mate zamierene, ale ked sa nahodou dostanete do Suzy, tak pozrite si tam je este ten Series na hrade, co postavili francuzy vedla Darius-ho palaca ( teda vedla miesta kde to stalo )

nedaleko Suzy je an Chonga Zabil
s v Teherane urcite treba navstivit aj centralnu banku, kde strazia poklad posledneho sahu - aj clovek, ako ja, koho vobec nezaujimaju sperky, zostane v totalnom uzase. aj vystavu krystalov v Azadi tower, ale zbytocne hovorit ...
ja som tam bol 2 roky dozadu, popripade mozem sa spytat na aktualny kurz a cenu benzinu..