Nevím, trošku mi připadá, že se tady míchají jabka a hrušky. Ano, je to dost peněz za něco, co se dává obvykle zadarmo nebo za pár drobných... ALE - je to v případech, kdy podtácek slouží jako reklama (obvykle na firmu nebo prodejce, jehož cílem je tvorba ZISKU, tedy potřebuje přilákat co největší pozornost).
Landroverforum je ledacos, ale určitě ne subjekt vytvořený za cílem tvorby zisku.

Takže i reklama na něj není klasickou reklamou, ale pouze možností upozornit na komunitu tím, že se k ní veřejně hlásím (v podstatě totéž co na jiném místě prodávané nálepky, tuším po padesáti korunách). Podle stejné logiky bych tedy mohl tvrdit, že ty nálepky jsou předražené a fórum by mi mělo ještě platit za to, že si je vylepím.
Takže "mimo mísu" mi přijde spíš argumentace tím, že jinde jsou podznačky levnější nebo zadarmo.

Takhle to podle mě nestojí - otázka spíš je, jestli je tu někdo ochoten dát ten peníz za věc, kterou by jinde získal/koupil levněji jen proto, že je na tom logo a název fóra.
Za mě je to tak na hraně (konkrétní uváděná částka), i když ve srovnání s jinými výdaji spojenými s tímhle autem jsou to drobné a nikde bych to nepoznal a za nálepky jsem v součtu utratil víc. Takže bych do toho asi šel, ale levné to asi není.