Dlouhodobý test D I, D II?
Moderátor: Miky_CZ
- forest
- tel.: 608887484
- auto: def 300 tdi
Dlouhodobý test D I, D II?
Zdar všem, nemáte někdo odkaz na nějaká dloudobí testy či recenze?
Dík
Dík
- forest
Re: Dlouhodobý test D I, D II?
děkuji za příspěvky!forest píše:Zdar všem, nemáte někdo odkaz na nějaká dloudobí testy či recenze?
Dík
- Truck Rover
- tel.: +421940860490
- auto: LR 90
- Kontaktovat uživatele:
no jako myslim ze dlouhodobej test tu ma za sebou kazdej druhej.... 

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
tak nejak jsem to myslel...ze tady zkusenosti majitelu jsou mnohem hlubsi nez nejakej dlouhodobej test....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
ahoj, jak píšou ostatní, nejlepší recenzí je fórum- naše zážitky, problémy, radosti...
Ale za sebe můžu Diskotéku jen doporučit, máme ji přes rok, najeto 40000 km a žádné větší komplikace. Jezdíme převážně po silnici, ale terénu se taky nevyhýbáme.
Ceny ND se pohybují v rozmezí jako na každé "obyčejné" auto.
Aspoň mě díly které jsem potřeboval nezaskočily cenou.
Takže jestli máš konkrétnější dotazy, ptej se, určitě ti ostatní rádi poradí, pokud ne, utíkej ji koupit a pak se pochlub

Takže jestli máš konkrétnější dotazy, ptej se, určitě ti ostatní rádi poradí, pokud ne, utíkej ji koupit a pak se pochlub

http://www.ruzova-novysvet.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.bagrikman.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dlouhodobý test D I, D II?
Mám taky třetí DII, TD5 a nemohu si stěžovat. Jízdní vlastnosti a pohodlí se nedají srovnat třeba s Pajerem nebo Patrolem. Samozřejmě nejedná se nové model. řady.forest píše:Zdar všem, nemáte někdo odkaz na nějaká dloudobí testy či recenze?
Dík
no jo D3-kar....RudaK píše:kua a já su ten první ....motohanz píše:no jako myslim ze dlouhodobej test tu ma za sebou kazdej druhej....

- forest
to máš pravdu, chtěl jsem si to trochu ulehčit (protože jsem tomu hledání dal dost času) a optat se jestli nemáte něco co já neobjevilKocur píše:Tomuhle se tusim rika lenost, vzdyt je tu bamblion prispevku tykajicich se naprosto vseho o diskotechach, pozorny ctenar tam najde vse co potrebuje vedet, vse co vi jejich stastni i nestastni majitele a z toho si pak udelat vlastni obrazek, jen cist cist cist
A co chci koupit? No váhám mezi D I a D II ( 200 - 300 tis kč). Terén spíš jen občas (takže spíš leštěnku nebo jak tomu říkáte). Najedu ročně do 20 tis km a asi to bude druhé auto v rodině. Jako kompromis jsem si koupil SUV a zjistil jsem že chci trošku víc terén a tak půjde z domu a místo jednoho kopím 2 auta.
A dík za příspěvky
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká spolehlivosti, cen N.D. tak se ztotožňuji s karlem.karel píše:Osobní zkušenost s D2 nemám, ale s ohledem k problémům s TD5 motorem a měchama, bych pro klid volil 300 TDi a za výše uvedené částky by se dala pořídit hodně libová leštěnka
Na druhou stranu pokud je Disco II bez ACE, SLS a dalších elektronických vychytávek, není to zase až na palivový systém tak špatný.
- forest
To jsem tak nějak vyčetl že ty poslední D I budou asi lepší volba, protože se mi nechce s autem pořád jezdit do servisu. Ale pohlí v D II bude asi trochu jinde. Takž teď mi nezbývá než hledatAdmin píše:Co se týká spolehlivosti, cen N.D. tak se ztotožňuji s karlem.karel píše:Osobní zkušenost s D2 nemám, ale s ohledem k problémům s TD5 motorem a měchama, bych pro klid volil 300 TDi a za výše uvedené částky by se dala pořídit hodně libová leštěnka
Na druhou stranu pokud je Disco II bez ACE, SLS a dalších elektronických vychytávek, není to zase až na palivový systém tak špatný.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zase nikdy nechtěl DI, nelíbí se mi vzhledem (zadní světla nárazníky) O dost víc oxiduje, tedy aspoň co jsem jezdil v německu po 97-98 ročnících. Motor u DI má rozvoďák, TD5 řetěz a přišel mi že je to lenoch. Nikdy se mi žádná nes..la až na drobnosti které jsem si stejně vyřešil doma. A chtěl bych najít DI v LIBOVÉ LEŠTĚNCEkarel píše:Osobní zkušenost s D2 nemám, ale s ohledem k problémům s TD5 motorem a měchama, bych pro klid volil 300 TDi a za výše uvedené částky by se dala pořídit hodně libová leštěnka

No, já bych zase nikdy nešel do Disco dvojky...
Na základě mých zkušeností je DI rozhodně méně poruchová, méně komplikovaná, jsou na ní výrazně levnější díly, co se týče koroze viděl jsem nesrovnatelně zkorodovanější a přitom mladší kusy DII, bezproblémový motor, absence problémové elektroniky, absence měchů, atd., ale o tom už tady toho bylo napsáno mraky a stejně tady budou vždycky příznivci toho i toho...
Jinak krásné kousky se dají dovézt třeba z I a podobných zemí, kde se nesolí.
Na základě mých zkušeností je DI rozhodně méně poruchová, méně komplikovaná, jsou na ní výrazně levnější díly, co se týče koroze viděl jsem nesrovnatelně zkorodovanější a přitom mladší kusy DII, bezproblémový motor, absence problémové elektroniky, absence měchů, atd., ale o tom už tady toho bylo napsáno mraky a stejně tady budou vždycky příznivci toho i toho...
Jinak krásné kousky se dají dovézt třeba z I a podobných zemí, kde se nesolí.
Country boy...