co se udělalo:
repas alternátoru
repas startéru
nová jedna vodící kladka a řemen
nový tlumič řízení
nové motorky topení
nové komplet přední brzdy
gufero co teklo na přední nápravě
vyřazený imobilizér
vyřazené dálkové ovladaní ( má jen centrál a jeden klíček)
nová originální hardy spojka
Mouchy a co by bylo potřeba ještě udělat.
auto si s člověkem moc rádo povídá a tak mu to všechno hlásí.
hlásí že zadní pravé dveře nejsou zavřeny i když zavřeny jsou.. asi by to chtělo vyčistit zámek
občas blbne tachometr že ukazuje jednou v mílích a podruhé v km a tak i připočítává (od výměny oleje mám najeto 5000km) dělal jsem ho ve 300tis. a najeto mám 302 500 cca
má horší teplé starty, ale sehnal jsem jiné vstřikovací čerpadlo a to přidám k autu.

kousek zadního nárazníku je ulomenej.
tekl radiátor topení v plastovém kolínku tak jsem ho provizorně zalepil ale sehnal jsem pěkný ,stačí ho jen vyměnit.. přes to uniká voda asi 0,5l na 500km
od doby co jsem měnil motorky tak svítí SRS ale airbag co jsem odpojil je zapojenej tak možná stačí jen vymazat chybu.
chtěli by udělat silentbloky na přední nápravě, mám k tomu všechny a přidám je k autu.
při zařazení redukce auto pípá že nerozpozná neutrál což by prý mělo dělat čidlo neutrálu, ale řadí všechny rochlosti a nic nerachtá ani nic podobného.
mám k tomu ještě manžety na homokinetické klouby, ale ty jsou v pohodě tak jsou schované na horší časy

snad jsem vypsal všechno.
auto je všeobecně línější což je prý známo a i mě tak přijde, předtím jsem měl subaru a jezdil jsem taky 81kw oktávkou, ale když se rozjede tak těch 120kw dokáže potrápit i nějakou tu oktávku do kopce. cestovní rychlost na okreskách je 90-120 a na dálnici se dá v pohodě jet těch 130- nevím, víc jsem s autem nejel. převodovka si myslím že řadí velice slušně na 300tisích a svých 22let. žádné škubání se nekoná. jednou za 50 startů než se ohřeje tak jí chvíli trvá, než je při 80km rychlosti zamkne měnič.
už mě vážně nic nenapadá, jestli budete mít zájem, můžeme se domluvit, a můžete se přijet podívat, všechno vám ukážu a předvedu a můžete si auto vyzkoušet.
Email : kapik444@gmail.com