Většinou vše je dělané s ohledem na funkčnost, váhu a estetiku, jedná se o ruční, individuální výrobu, ceny jsou různé, pevnostní nárazník cca 15 000,-

Moderátor: Miky_CZ
i 1000 ojro za 60 l pridavnou nadr je dost...low píše:ty jo, 1500 za ten drzak kanystru, to je docela maso
Reverend píše:Tak by mi zajimalo jak bych tohle pridelal na zadek RR P38, nemam tam rezervu, tu mam v kufru... a hlava na to vymyslet to taky nejsem, tu mam taky v kufru... 1500 neni moc, dokazu ocenit rucni praci a to kdyz to nekdo vymysli... timto se ptam, jak to pridelat do zadu na RR...
Reverend píše:na ja, abr i habe nicht reservni kolo na dvesich, ale v kufru, to znamena ze bych si musel udelat jak tak na to koukam nejdrive pevnostni naraznik a na to ten pazmek co b yto vsechno drzel, coz nebyt spatna napad, ale jde to sofort odklopit ? neni to treba na pantu ? ja ze s tim jezdim do arbajtu tak abych se pak nemusel zdrzovat kdyz budu vyndavat fercajk z autaa na kolik to psislo ??? se mi libi i ta oka na narazniku, hodej se vzhgledem k tomu ze bych rad pristi rok i nejakej vylet do trenu, ne jen kolem prahy