Registrace do fóra
Moderátor: stan
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Registrace do fóra
Všechni nový uživatelé kteří se budete registrovat na toto fórum, budete muset v přihlašovacím formuláři opsat bezpečnostní kód.
Opisujte ho pozpátku !!
Je to jedno z bezpečnostních opatření.
Opisujte ho pozpátku !!
Je to jedno z bezpečnostních opatření.
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Nové registrace
Admine, prosím tě
volal mi přítel, že nejde se zaregistrovat jako nový člen fóra. Kukni na to. Díky Standa
volal mi přítel, že nejde se zaregistrovat jako nový člen fóra. Kukni na to. Díky Standa
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Přihlášení
Admin není doma, nikdo se neozývá
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by vázat příspěvek do fora na registraci? Jednak by se eliminovaly anonymy od zaregistrovaných (a následné příspěvky "ten anonym jsem byl já. XY"), jednak by se odstranily otravné spamy...
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Určitě by to šlo. Až začne spam prolézat tak, že budu mazat deset přízpěvků denně tak nad tím budu přemýšlet.yorkin píše:Nešlo by vázat příspěvek do fora na registraci? Jednak by se eliminovaly anonymy od zaregistrovaných (a následné příspěvky "ten anonym jsem byl já. XY"), jednak by se odstranily otravné spamy...
To že někteří z nás se nepřihlašují při každém vstupu ale spoléhají na systém, který umožňuje zůstat několik dní bez nutnosti zadávání jména a hesla při vstupu, se bude stávat, že když je systém odhlásí, tak si toho nevšimnou.
Chtěl bych aby bylo fórum veřejné, pokud by přišel nový uživatel a chtěl se na něco zeptat, není potřeba se registrovat.
nemůžu se přihlásit
zdravim registroval jsem se 18.10.07 pak jsem se ještě párkrát přihlásil a teď mi to nejde se přihlásit stále mi to hlásí špatné heslo nebo přihlašovací jméno. mrkni mi prosim na to. můj mail daniel-d@volny.cz díky Dan D.
- JohnSullivan
- Kontaktovat uživatele:
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
JohnSullivan píše:Ale kolik je živých, že ano...Steve píše:Právě jsem se díval, že je tady registrováno 996 uživatelů.
To vypadá na brzké jubileum

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
Re: Registrace do fóra
zdá se, že ohledně profilu by bylo dobré se inspirovat na www.motorkari.cz. Jsou tam povinné info pro všechny a docela užitečné... Tady je těžké zjistit kdo s čím jezdí, pokud si to nedá nebo nenapíše dolů a nebo nedá malou fotečku 170x170. Vstupem na profil by člověk věděl vše, co dotyčný musí a nebo navíc chce zveřejnit. A bylo by to na jednom místě a pro všechny stejné. Takhle zdlouhavě prolejzám jednotlivá vlákna abych náhodou narazil na relevantní info. S tím souvisí i další informace o servisu, opravách, fotogalerii, zkušenostech ... 

RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
ano, pred prechodem na "nove" forum byli mrtve duse smazany
Steve píše: Nedávno to bylo už více než 1100 a teď zase o 200 míň![]()
Že by ti padlí byli konečně zakopáni?
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz