Ne není to překlep, není to ve stopách, je to v metrech. Stojky se dají samozřejmě fiknout, ale zrovna šet metrů se dá fiknout na 2x3 nebo 3x2 metru, tak jsem je zatím nechal v celku. Pokud máte teda výšku třeba jen 2 metry, tak by toho bylo na délku stěny 54 metrů... cenu ještě nevím, ale asi nakonec přistoupím i na to, že bych to prodával po částech a cenu pak stanovil nějak podle komponent, třeba i podle hmotnosti. To co tady popisuju jako celek má odhadem něco kolem dvou tun (plus minus tuna) bez polic. Včera mi to kompletně prošlo holejma rukama
Vím, že jestli je inzerát zajímavej nebo ne, nakonec rozhodne cena, kdyby byla cena kolem 15 kč za kilo, tak malý rodinný regál pár metrů krát pár metrů bude nakonec vážit několik set kilo, takže by stál několik tisíc, zatím si vyhrazuju právo přes víkend udělat soupis, třeba i nějakou skicu, oměřit přesně tloušky plechů, dodat hmotnosti atd.
Tudle předčasnou inzertní ejakulaci píšu proto, kdybyste někdo věděli, že to chcete všechno a pošlete si pro to malý náklaďák, tak se nebudu zabývat detajly, nacením celou kupku a pro mne to bude nejsnazší odpal