Stěrače rozmazané okno
Moderátor: Safraporte
Stěrače rozmazané okno
Zdravím,
rád bych se s vámi poradil s takovou prkotinkou. Moje stěrače na free. stojí za ... Loňskou zimu mi původní co tam byly přimrzly a trochu se ozubatily. Koupil jsem teda v mototechně ty "gumičky" vyměnil. Bohužel nove gumičky nestojí za nic. Spíš tu vodu rozmažou, než setřou. Proto se ptám, nedají se koupit ty gumičky nějaké lepší co vydrží a stírají? Nebo na to májí i vliv ty ramínka u stěračů?
Nevim a rád si nechám poradit.
Dík
rád bych se s vámi poradil s takovou prkotinkou. Moje stěrače na free. stojí za ... Loňskou zimu mi původní co tam byly přimrzly a trochu se ozubatily. Koupil jsem teda v mototechně ty "gumičky" vyměnil. Bohužel nove gumičky nestojí za nic. Spíš tu vodu rozmažou, než setřou. Proto se ptám, nedají se koupit ty gumičky nějaké lepší co vydrží a stírají? Nebo na to májí i vliv ty ramínka u stěračů?
Dík
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrače rozmazané okno
Mal som ten istý problém.Vyriešili to nové ramienka BOSH a trochu silnejší roztok do nádržky ostrekovačovchose píše:Zdravím,
Dík
No dik za nasmerovani, ale moc tomu nerozumim popravde. Napr ten Bosch Aero Twin, jsem nasel http://www.cartechgroup.cz/?detail&did= ... -slevy_331 Je tam poznamka V sadě 530mm+475mm. To mi bude pasovat? To budou jen 2 predni nejspis?! Kazdy je jinak dlouhy teda? Nebo jakou delku bych mel shanet.
Dik
Dik
-
vlada920
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
SouhlasVoldemort píše:Jeden spínač zapíná zadní stěrač "trvale", třeba při dešti, ten druhý (spínač s vodotryskem) spustí při přidržení spínače zadní stěrač spolu s ostřikovačem. Pak se ještě zadní stěrač spouští automaticky při zařazení zpátečky, pokud jsou zapnuté přední stěrače. Snad jsem to nepoplet...
-
vlada920
Díky za radu ale mám to tedy asi někde porouchaný,nefunguje ani stěrač ani ostřikování.DíkyVoldemort píše:Jeden spínač zapíná zadní stěrač "trvale", třeba při dešti, ten druhý (spínač s vodotryskem) spustí při přidržení spínače zadní stěrač spolu s ostřikovačem. Pak se ještě zadní stěrač spouští automaticky při zařazení zpátečky, pokud jsou zapnuté přední stěrače. Snad jsem to nepoplet...
- radek-free
-
vlada920
Mrknu se nato,dikyradek-free píše:možná budeš mít špatný relé v zadu na pravý straně za sedačkou a plastem .vlada920 píše:Pánové,jak se vubec zapina zadní sterač u mého Free,1.8i r.v.98.Na palubce vpravo mam dva vypínače ale jeden nechodí tak nevím jestli jsou v prd.... nebo jestli se nezapínají jěště někde jinde.Dik