spojka
Moderátor: Miky_CZ
spojka
Pomaly mi zacina smykat spojka. Nepredpokladam ze je tam prilis moznosti na nastavovanie, tak sa chcem spytat co vsetko sa meni ked uz je to rozobrate, resp. kdo a kde by mi to vedel spolahlivo vymenit.
- discork
- tel.: +421944435540
- auto: Discovery 1 3,9 efi
- Kontaktovat uživatele:
no ked uz rozoberes spojku tak je dobre vymenit komplet vsetko v sojkovom priestore,cize lamelu pritlacak ak ma zodrate pritlacne packy alebo je popraskany a samozrejme lozisko,no a treba skontrolovat ci ti neprepustaju semeringy olej od prevodovky a klukovky od motora.ak si uz niekedy menil spojky na autach,tak je to skoro rovnake az na to ze u landika musis dat dolu oba kardany,drziak prevodovky a potrapit sa s nie lahkou prevodovkou+medzinapravou a pridavnou prevodkou.
neviem odkial si ak to nemas daleko do Ružomberku,tak ti to mozem zmaknut,ja som to robil tuto zimu.suciastky som kupil od Valeo,ale aj Admin ma skvele ceny v e-schope a mas ich rychlo doma.zmakol som to sam,jedine pri nahadzovani naspat mi museli pomoct 2 chlapi,nepatrim totiz medzi silakov
.ja som nerozdeloval od seba prevodovky a ani medzinapravovy diferak.da sa to zmaknut.ak to bude pre teba aktualne tak sa mi ozvy na mobil.net doma nemam a som tu len obcas.
neviem odkial si ak to nemas daleko do Ružomberku,tak ti to mozem zmaknut,ja som to robil tuto zimu.suciastky som kupil od Valeo,ale aj Admin ma skvele ceny v e-schope a mas ich rychlo doma.zmakol som to sam,jedine pri nahadzovani naspat mi museli pomoct 2 chlapi,nepatrim totiz medzi silakov

LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540
+421944435540
no ja som rozmyslal ze kupim bud http://www.britpart.com/Accessory.asp?P ... ryRef=1804 alebo http://www.britpart.com/Accessory.asp?P ... ryRef=1773 .
Nemate niektou skusenosti s tym HD kitom, ci sa oplati ?
vymenit chcem vsetky tesnenie, gufera, silentbloky ktore budu pristupne po demontazi prevdovky.
Spojku som naposledny menil na Favorite, ked som praxoval v Skoda servise
Som zo Stupavy (BA okolie), spojka zatial preklzla len zoparkrat, takze to budem sledovat a zacnem si pomlay zhanat veci.
Nemate niektou skusenosti s tym HD kitom, ci sa oplati ?
vymenit chcem vsetky tesnenie, gufera, silentbloky ktore budu pristupne po demontazi prevdovky.
Spojku som naposledny menil na Favorite, ked som praxoval v Skoda servise

Som zo Stupavy (BA okolie), spojka zatial preklzla len zoparkrat, takze to budem sledovat a zacnem si pomlay zhanat veci.
- discork
- tel.: +421944435540
- auto: Discovery 1 3,9 efi
- Kontaktovat uživatele:
no ja som bral VALEO a som s nou spokojny mam tam sice lamelu z benzinoveho motoru,ale rozdiel nieje citit.s autom som tahal spilene stromy a aj auta.tah ma a nesmyka.no do RK to mas daleko.ak mas dobre silentbloky je ich zbytocne menit.s britpart urcite nebudu problemy v kvalite.
LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540
+421944435540