Zavaření šíbrů
Moderátor: Acon
Zavaření šíbrů
zdarec pánové
mám problém jako spousta dalších střešní okno = sprcha a už toho mám dost vyměnil sem těsnění a já nevim co všechno a pořád na mě prší takže muj dotaz zní : Dokážete někdo zavařit šíbry ? a kolik by to stálo ?
Tomáš J
mám problém jako spousta dalších střešní okno = sprcha a už toho mám dost vyměnil sem těsnění a já nevim co všechno a pořád na mě prší takže muj dotaz zní : Dokážete někdo zavařit šíbry ? a kolik by to stálo ?
Tomáš J
Re: Zavaření šíbrů
To neřeš, až zavaříš střechu, začne ti téct předním oknem, nebo zadními.Pak zavaříš i ty a nakonec zavaříš motorjantanen píše:zdarec pánové
Tomáš J

- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Disco je naštěstí dost vysoká, aby oprava metodou lepicí pásky byla esteticky zanedbatelná
. Pro podobné účely používám vyztuženou černou pásku z hypernovy a bez problémů. Rozhodně jednodušší a levnější, než se drbat se zavařováním...

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
no ještě bych zkusil vyčistit odpadové kanály, to bývá příčina 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Měl jsem kdysi VW brouka se šibrem a dělal velký úklid. Vše vyčistil a naleštil. Pak jsem se rozjel na výlet na křižovatce zabrzdil a několik litrů špinavé vody jsem měl za krkem. Vyčistil jsem odtokové kanálky tlakem vzduchu a byl klid.eliott píše:no ještě bych zkusil vyčistit odpadové kanály, to bývá příčina
ALF píše: U LR teče šibry, oknama a je to schválně, abys v rybníku nabral rychle vodu a neotočil se bruchom hore.

ja som mal tiez docela serioznu prietrz mracien v RR, ale bolo to sposobene upchatymi odtokovymi kanalmi( su styri). Po ich precisteni je klud. A to mi tesnenie nefunguje...
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
jak sem psal vše sem pročistil těsnění vyměnil a pořád sprcha čelní okno a boční okna včetně stropních těsněj perfektně pouze šíbry = sprcha takže mé rozhodnutí = zavařit psal mi rozky že by to zmák ale mám to z Prahy k němu 350 km takže jestli stě někdo blíž (Land Jirka, Eliot ) tak neváhejte
jestli byste to zmákli tak prosím písněte opravdu mě nebaví se sprchovat čistit kanálky a přetěsňovat díky Tomáš J

- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
Ahoj Jantanene, myslím, že zavařit Ti to dokáže každý autoklempíř a těch najdeš spoustu kdekoliv. Co ale pak s tou dírou v tapecírunku vevnitř? Spíš bych to vyřešil nějakým kvalitním zalepením zvenku (silikonem na akvaria nebo páskou jak píše Yorkin), protože pak už nemusíš řešit jak to upravit zevnitř aby to vypadalo dobře.
Toliko můj názor
. Měj se! R.
Toliko můj názor

Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Čistit kanálky, čistit kanálky. To se vám řekne, ale pokud dobře vidím tak je to 200tdi a ta žádný kanálky nemá, protože nemá šíbry ale střešní okna. Takže si asi žádný kanálky nevyčistí.
Jinak taky bych to řešil spíš zalepit lepidlem na okna. To drží jako čert. Ta páska na sluníčku se za chvíli vysuší popraská a rozdrolí se. Mám v tom uřčité zkušenosti. K
Jinak taky bych to řešil spíš zalepit lepidlem na okna. To drží jako čert. Ta páska na sluníčku se za chvíli vysuší popraská a rozdrolí se. Mám v tom uřčité zkušenosti. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych to řešil koupí a montáží nového, většího, nebo i stejného střešního okna. A nechal bych si to taky namontovat aby byla záruka na zatékání. Jak asi bude vypadat opatlaná střecha gumou na okna a nebo dokonce nějaký zavařený kus plechu natřený základovkou.Sláma Karel píše:Čistit kanálky, čistit kanálky. To se vám řekne, ale pokud dobře vidím tak je to 200tdi a ta žádný kanálky nemá, protože nemá šíbry ale střešní okna. Takže si asi žádný kanálky nevyčistí.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Jinak taky bych to řešil spíš zalepit lepidlem na okna. To drží jako čert. Ta páska na sluníčku se za chvíli vysuší popraská a rozdrolí se. Mám v tom uřčité zkušenosti. K[/quote]
Já osobně bych to řešil koupí a montáží nového, většího, nebo i stejného střešního okna. A nechal bych si to taky namontovat aby byla záruka na zatékání. Jak asi bude vypadat opatlaná střecha gumou na okna a nebo dokonce nějaký zavařený kus plechu natřený základovkou.
[/quote]
Se pozná puntičkář, nejen podle naleštěnýho auta, ale i podle smyslu pro detail. Tak to má být.Žádné látání pánové. Jsem rád, že tady nejsem v názoru na vzhled a provedení osamocen.
Já osobně bych to řešil koupí a montáží nového, většího, nebo i stejného střešního okna. A nechal bych si to taky namontovat aby byla záruka na zatékání. Jak asi bude vypadat opatlaná střecha gumou na okna a nebo dokonce nějaký zavařený kus plechu natřený základovkou.

Se pozná puntičkář, nejen podle naleštěnýho auta, ale i podle smyslu pro detail. Tak to má být.Žádné látání pánové. Jsem rád, že tady nejsem v názoru na vzhled a provedení osamocen.

To Alf: v tomto ohledu se jistě vzácně shodnem, ale jinak jsem proti leštění
To Jantanen:řešil bych to fakt výměnou za jiné střešní okno a pokud do toho chceš dát peníze tak nové okno i se zárukou
Sám jsem si sprchování užil u mé bývalé 200 TDi, tak vím jak je to nepříjemné 

To Jantanen:řešil bych to fakt výměnou za jiné střešní okno a pokud do toho chceš dát peníze tak nové okno i se zárukou

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
jantanen píše:Střecha u Discovery je stejně jako podlaha ocel ( teda doufám tušim snad se nepletu snad určitěpokud vim a viděl sem na jiném voze tak se to dá zavařit tak že pak nepoznáš že ta střecha nejni plná originál a já tam nic se základovkou a štětečkem šmrdlat nehodlám chci aby to vypadalo perfektně

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park