D1 300tdi striekanie oleja s krytu rozvodov
Moderátor: Miky_CZ
D1 300tdi striekanie oleja s krytu rozvodov
Ahojte , dlho som tu nič nedal … ale teraz ma trápi jedna vec . Minulý rok na STK pri emisnej kontrole pri plných otáčkach striekal olej spod krytu rozvodov . Prišiel som domov rozobral som rozvody vymenil gufero krúžok v remenici a absolvoval som STK a EK bez preblemov . Rok dobre dnes som to vytočil na križovatke a zastal som a pozerám tyč riadenia od oleja … Turjem motor a opäť to iste … Motor netlakuje , kompresia je dobrá . Čo by to mohlo spôsobovať ?
R2D2 Roverisss D1 300tdipower on Maxxis Treps 37x12.5 .
Imporved by LandOFF
-----LandOFF SERVICE------- :)
Imporved by LandOFF
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: D1 300tdi striekanie oleja s krytu rozvodov
To samé? Tedy velmi kvalitní gufero minule.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Dával som corteco ale myslel som že dlhšie vydrží . Musím skúsiť zohnať originál .
Imporved by LandOFF
Imporved by LandOFF
Ak je to teda guferom ale nezdá sa mi to ..
Imporved by LandOFF
Imporved by LandOFF
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Corteco je v principu originál. Pokud to nebyl nějaký podvrh. Co hřídel jako taková, neháže, není vydřená? Co chyba při montáži? Určitě to byl správné gufero? Určitě motor netlakuje?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Motor učiťe netlakuje , hriadel je bez poškodenia som sa nato pozeral aj remenicu som obzeral . nebola tam ani žiadna micro dražka ...MadTom píše: 15 dub 2024 06:24 Corteco je v principu originál. Pokud to nebyl nějaký podvrh. Co hřídel jako taková, neháže, není vydřená? Co chyba při montáži? Určitě to byl správné gufero? Určitě motor netlakuje?
Imporved by LandOFF
Imporved by LandOFF