P?: LR110 HCPU 200 Tdi
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
P?: LR110 HCPU 200 Tdi
Jsem ve stavu myšlenkové bouře, asi potřebuju obytné auto a už bych ho neměl kde zaparkovat a chybí na něj i trochu rozpočtu. Nechtěl by někdo mého High capa? Vyroben 03/1983, tedy ten stejný měsíc kdy byl LR 110 poprvé představen na autosalonu v Ženevě, což je zajímavé. Má origo starý typ dveří se šoupacími okýnky.
Auto v Anglii dobově přestavěno na motor 200Tdi. Plus dostalo jiné (dobré) chassis. U nás byl motor ještě naladěný Eliottem a jede neskutečně. Startuje na ťuk (doslova). Vyměněná rozvodovka za rychlou. Uděláno spousta věcí, brzdy, zadní X-member, chladič, el. větrák, atd. Ale auto není renovované, má takovou příjemnou patinu. Lak původní z fabriky Marine Blue. Mám k němu ještě hliníkovou Ifor Williams boudu.
Je pravostranný a je na veteránských (tenkrát to ještě nešlo přihlásit na normální).
Nemám představu za kolik je prodejný, takže je to tak trochu věc diskuze. Zajímal by někoho? Foto z prvního máje.
Auto v Anglii dobově přestavěno na motor 200Tdi. Plus dostalo jiné (dobré) chassis. U nás byl motor ještě naladěný Eliottem a jede neskutečně. Startuje na ťuk (doslova). Vyměněná rozvodovka za rychlou. Uděláno spousta věcí, brzdy, zadní X-member, chladič, el. větrák, atd. Ale auto není renovované, má takovou příjemnou patinu. Lak původní z fabriky Marine Blue. Mám k němu ještě hliníkovou Ifor Williams boudu.
Je pravostranný a je na veteránských (tenkrát to ještě nešlo přihlásit na normální).
Nemám představu za kolik je prodejný, takže je to tak trochu věc diskuze. Zajímal by někoho? Foto z prvního máje.
Country boy...
-
- tel.: +421907768168
- Kontaktovat uživatele:
Re: P?: LR110 HCPU 200 Tdi
Neviem ako ten RHD síce, a veteránske z Česka na Slovensko tiež neviem či sa dá, ale mňa by aspoň cena určite zaujímala
-
.... -to samý mě potkalo před x letyRover píše: 01 črc 2024 13:35 Jsem ve stavu myšlenkové bouře, asi potřebuju obytné auto a už bych ho neměl kde zaparkovat a chybí na něj i trochu rozpočtu. Nechtěl by někdo mého High capa? Vyroben 03/1983, tedy ten stejný měsíc kdy byl LR 110 poprvé představen na autosalonu v Ženevě, což je zajímavé. Má origo starý typ dveří se šoupacími okýnky.
Největší škody na autě se způsobí dobrými umysly
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Podle mě by bylo lepší se na to vysrat, nechat to tady smazat a my budeme dělat, že se to tu nikdy ani neobjevilo.
Jako taky mi občas trochu mrdne v hlavě, ale tak se jdu třeba projít, nebo něco vypiju... ono se to srovná.
Jako taky mi občas trochu mrdne v hlavě, ale tak se jdu třeba projít, nebo něco vypiju... ono se to srovná.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
To po sobě čtu a je tam trochu víc sprostých slov, než je tady mezi džentlmeny zvykem, se omlouvám, no, jsem to chtěl nějak popsat přímo, co nejpřesněji...
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Zkus taky mrknout po obytných nástavbách, jak se dělají do pickupů nebo vozíků - ta by HiCapu slušela a bylo by to stylové
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Hanys_a_Kaca píše: 01 črc 2024 23:11 To po sobě čtu a je tam trochu víc sprostých slov, než je tady mezi džentlmeny zvykem, se omlouvám, no, jsem to chtěl nějak popsat přímo, co nejpřesněji...
rozumím...
Country boy...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
No jo, ale s tou nástavbou mu furt zbyde ta hrozná věc, tedy Defender, aby v tom někam jel. To už radši klasický karavan, ten se dá pověsit třeba za Range.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
Já to vidím jinak V nástavbě se nedá dost dobře bydlet , ale v obytným autě je to super .Je dobrý mít k tomu malej pozemek, kde máš domovský parkování, a to přijde vhod. Nikdy totíž nevíš , kdy tě budou chtít po těch letech "vyhodit z baráku"
Největší škody na autě se způsobí dobrými umysly