Ahojte lanďáci,
Obraciam sa na vás s dopytom pre rozumy. Moja premilená “zlobí”
Kamarát mi menil hydromenič (nový žiadny repas) v D4 tdv6 automat 6 stupňový a zaregistroval som najmä pri stiahnutých oknách zvuk od spodku auta keď ho rozbieham tak od 1500-2000 otáčok kým odradí vydáva divný zvuk. Chrapotanie a následne počuť tssss a odradí. (Skúsim to natočiť) Keď odradí na vyšší prevod a otáčky poklesnú zvuk utíchne kým sa zvonu nedostane motor do tohto pásma otáčok. Pri zavretých oknách a rádiu to nie je počuť. Auto odjazdilo po výmene meniča cca 2-3 tis km.
Auto radí hladko. Raz za čas cítiť šklbnutie keď musí podradiť o dve rýchlo.
Viem že sa tu rôzne zvuky už riešili a prešiel som si tie topici avšak tam boli zvuky pri P a N a v D už pominuly. U mňa je to inak preto som sem hodil.
Dajte mi prosím tip čo by to mohlo byť, nechcel by som niekde na ceste ostať stáť.
Ďakujem vám.
Discovery 4 tdv6 zvuky pred odradenim - novy hydromenic
Moderátor: Miky_CZ
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Discovery 4 tdv6 zvuky pred odradenim - novy hydromenic
Udělali jste adaptace?
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.