http://www.discoveryclub.cz/forum/index ... 164de45ac6
Moderátor: Acon
aha, díky Karle za info, dlouho jsem tam nešel právě pro ty nesmysly co se tam občas řešilykarel píše:Už hodně dlouhou dobu si fórum žilo svým životem bez Admina, který se začal věnovat jiné činnosti a příspěvky podle toho vypadaly, tak to "prezident" raději zablokoval a běží dál jen inzerce.Piskot píše:... copak se tam stalo? - odkaz už nefunguje
Chces do toho jit?low píše:je skoda, aby to lezelo ladem, je tu nekdo kdo na nej ma kontakt, pripadne s nim vychazi lepe nez ja????
Tohle? 602391782 Miloš IIlow píše:sem mu volal a po prvnim zazvoneni hlasofka(( myslim, ze by aspon mohl dat nejake upozorneni A REDIRECT NA OTOT FORUM
Tak co kluci, nepůjdem někdy na večeři?Miloš II píše:Tak je jasné, že nic není nafurta jak pravil klasik "Pokrok a prd nezastavíš" a jeho výroky byly někdy i mimo rozsah normálního chápání. Miloš II
Právě proto ta úvaha, kterou rozvíjel Low se mi líbí, že by to jako nemělo zaháletRudaK píše:Taky jsem byl ovlivněn tímto fórem a stal se ze mě LR pacient.Jinak si myslím,že ti co se taky nakazili jsou všichni tady !!!!! Konec konců srazy byly OK a vo tom to je.![]()
![]()
![]()
Fórum nedělá jeden a tak to má být. Když chytneš tento syndrom ( LR ) není ti pomoci.![]()
![]()
Luboš M. píše:Tak co kluci, nepůjdem někdy na večeři?Miloš II píše:Tak je jasné, že nic není nafurta jak pravil klasik "Pokrok a prd nezastavíš" a jeho výroky byly někdy i mimo rozsah normálního chápání. Miloš II