Teploměr
Teploměr
Poraďte ,řeším problém kolísající ručičky teploměru motoru,celou dobu v poho,potom začala unikat chladící kapalina,prasklá hadice,vyměněna dolita směs a problém na světě.Myslím si teda,že to nemá souvislost,ale dva dny vše funguje a další den ručička lítá skoro po každém přeřazení.Zkontroloval jsem kontakty ze zadu přístrojovky,tam dobrý,tudiž čidlo?Ale to by předce ukazovalo stabilně špatně?A né chvíli tak a pak tak.Jo a nenašel jsem ho,nevíte,kde ho lumpa hledat?Nebo je problém jinde?
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
jakej motor?
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
- maky
- tel.: 0903312465
Re: Teploměr
pani tak dnes zacal defik robit podobne srandy dokonca sa pri nastartovani pusti vrtula chladica klimatizacie a ta sa toci aj ked budik funguje
defík nie je auto - defender je životný štýl
Podla toho so pises mas TD5. Riadiaca jednotka ma zaznamenany alarm prekrocenej teploty a ako ochranu vzdy spusta dodatocne chladenie. Potrebujes diagnostikou vycitat alarmy. Vynulovat alarmy a potom sledovat.maky píše:pani tak dnes zacal defik robit podobne srandy dokonca sa pri nastartovani pusti vrtula chladica klimatizacie a ta sa toci aj ked budik funguje
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Tak mě teď začala ručička teploměru u TD5 klesat vždy, když sešlápnu plynový pedál
Žeby následek nedávné průtrže mračen a veder nebo předzvěst něčeho jiného?