Neznate nekdo mechanika SM kraj ?
Moderátor: Acon
Neznate nekdo mechanika SM kraj ?
Ahoj neznate nahodou nekdo schopneho nadsence Land Roveru specialne Range Roveru, ktery by se nachazel na severni Morave a dokazal meho mazlika kompletne projet a poradit co je potrebne udelat pro jeho bezvadnou kondici A.M.T se v tomto bohuzel po mnoha zkusenostech duverovat neda . dekuju vsem za pomoc a tipy
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
No myslím Pešlík z valachů.Je vo něm tady zmíňka.Jestli je vybavenej na ty elektrónky nevím.Šak mu zavolej,někde je na fóru na něj číslo.Jinak v Boskovicích Jirka ,ale ten myslím diagnostiku nemá,ale číslo je tady taky.Hledej 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Tuším, že ta část se jmenuje Valašské Meziříčí- Podlesí. Hlavně nejezdi do AMT LR-Jaguar Ostrava, tady najdeš partu diletantů-moje osobní zkušenost a nejsem sám. Jarda je ochotný a za svý peníze dostaneš kvalitní servis, přesněji tvoje auto, protože Jarda nemá recepci s holkama, co mají čtyřky(možná i z matematiky, doplněno pro RuduK). Tady naopak vede saloon LR v Ostravě.Kuťas píše:Pana Pešla můžu doporučit. Už mi něco na autě dělal a jsem nadmíru spokojený. Servis má ve Valmezu: 49°27'16.59"N, 17°58'17.39"E, tel.:777345572

Naposledy upravil(a) ALF dne 29 pro 2008 09:27, celkem upraveno 2 x.
Land Cruiser 80 Moby Dick 96
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
ALF píše:Tuším, že ta část se jmenuje Valašské Meziříčí- Podlesí. Hlavně nejezdi do AMT LR-Jaguar Ostrava, tady najdeš partu diletantů-moje osobní zkušenost a nejsem sám. Jarda je ochotný a za svý peníze dostaneš kvalitní servis, přesněji tvoje auto, protože Jarda nemá recepci s holkama, co mají čtyřky. Tady naopak vede saloon LR v Ostravě.Kuťas píše:Pana Pešla můžu doporučit. Už mi něco na autě dělal a jsem nadmíru spokojený. Servis má ve Valmezu: 49°27'16.59"N, 17°58'17.39"E, tel.:777345572![]()
...no jestli měli čtyřky s počtů,tak určo nebudou na pokladně ..

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Máš pravdu, Alfe. Je to Podlesí. Nebyl jsem si 100% jistý, tak jsem to radši nepsal.ALF píše:Tuším, že ta část se jmenuje Valašské Meziříčí- Podlesí. Hlavně nejezdi do AMT LR-Jaguar Ostrava, tady najdeš partu diletantů-moje osobní zkušenost a nejsem sám. Jarda je ochotný a za svý peníze dostaneš kvalitní servis, přesněji tvoje auto, protože Jarda nemá recepci s holkama, co mají čtyřky. Tady naopak vede saloon LR v Ostravě.Kuťas píše:Pana Pešla můžu doporučit. Už mi něco na autě dělal a jsem nadmíru spokojený. Servis má ve Valmezu: 49°27'16.59"N, 17°58'17.39"E, tel.:777345572![]()

Free 1.8, 5dv, r.v. 2000
Re: Neznate nekdo mechanika SM kraj ?
Taky se připojuji k těm, co doporučuji pana Pešla z Valašského Meziříčí.
Naštěstí jsem žádné vážné problémy se svým Freečkem neměl a navštívil jsem ho jen za účelem běžné údržby, ale musím říct, že naprostá spokojenost co do kvality práce i stran přístupu k zákazníkovi. Do budoucna s výběrem servisu již nemám co řešit.
Naštěstí jsem žádné vážné problémy se svým Freečkem neměl a navštívil jsem ho jen za účelem běžné údržby, ale musím říct, že naprostá spokojenost co do kvality práce i stran přístupu k zákazníkovi. Do budoucna s výběrem servisu již nemám co řešit.
vždyť amt v ostravě je už dávno v
, včil je na rudné ve vítkovicích nová prodejna se servisem http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =12&t=9322" onclick="window.open(this.href);return false;

Na pana Pešla jen chvála z vlastní zkušenosti super přístup a ohota 

Peslik recommended 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Pesl 100%