Řešil jsem stejný problém na STK Praha Jarov. Když nenašli VIN na rámu, tak mi napsali do protokolu že vozidlo NEMÁ VIN. Takže problém s přihlášením. Když opominu fakt že jsem jim několikrát poradil, že když to neumí najít, tak ať si zavolají k oficielnímu dovozci (AMT Praha - snadno k nalezení na KAŽDÉM internetu

). Tak ze mě dělali debila. Že to není jejich povinnost, ale jaksi moje, že MÁM VĚDĚT KDE TO JE. Další postup je následující:
a) dopíšeš si ručně do toho jejich protokolu že NENÍ pravda že vozidlo nemá VIN, že ho jen nenašli.
b) jdeš zpátky na úřad a tam předložíš protokol z STK.
c) oni tě s ním vyhodí
d) Nenecháš se vyhodit
e) úředník/ice ti oznámí že když neodejdeš od okénka zavolají Policii ČR
f) Ty jemu/jí s úsměvem odvětíš že to je fajn, protože okénko neopustíš a PČR tě bude muset zatknout (za použití donucovacích prostředků) a o tomto zatčení s tebou musí sepsat protokol, do kterého uvedeš veškeré skutečnosti, které tomuto zatčení předcházely. Především důvod (blbečkové nanašli VIN a NEUMÍ si zjistit kde ho hledat, a státní úředníci je v tom ještě podporují.
g) přijde vedoucí a snaží se tě ukecat. Nakonec použije větu o zavoláni PČR
h) vraciš se k bodu f)
i) všichni to vzdají (pochopitelně - mají soukromé vazby na STK) a slíbí ti že to nějak vyřeší
j) druhý den ti zavolají že už jako vědí kde to hledat ať si tam přijedeš. Ty jim oznámíš že už jsi tam byl, nic nenašli a jenom blbec dělá stejnou chybu 2x. Takže jestli se nechtějí blíže seznámit s JUDr. Vrbenským a jeho žalobou (kouzelné zaklínadlo) tak si dojedou k autu.
k) do hodiny přijede auto s reklamou STK Jarov na určenou adresu, na chodníku provedou ohledání VIN kódu, a pak pújdou žebrat aby jsi našel chvilku času, KDYKOLIV si tam dojel pro hotové papíry a BEZ čekání si vyzvedl JIŽ připravéné SPZ na úřadě.
l) blahosklonně se usměješ a oznámíš jim ať ti to pošlou DOPORUČENÝM dopisem i s SPZkami (bodejť by jsi ztrácel další čas s nějakými idioty). To oni nemúžou a tak se necháš ukecat, že až budeš mít chvilku tak tam hopneš.
m) KDYKOLIV tam hopneš a dostaneš vše hotové a připravené bez DEBILNÍHO čekání
Nelžu osobně jsem to uskutečnil. Jestli znáte někoho z STK Jarov, nebo vedle stojícího magistrátního úřadu, tak věřím že si tam o mě dodnes dělají školení...
A ty si děláš nějaké násilí tady na internetu abys těm chudákům pomohl. Je to JEJICH práce za kterou jim zaplatíš - tak ať si ty TVOJE prachy zaslouží nebo ne

Jsi tu pro ně,nebo oni pro tebe