Pani v riadeni pri otacani volantu mam volu asi 3cm na kazdu stranu. je to normalne alebo uz je problem. Ako sa to da odstranit da sa to nejko dotiahnut?
Dalsiu volu mam niekde... pretoze ked rychlejsie pridam plyn tak to trhne celym autom. zda sa mi ze to ide niekde od kardanov alebo diferencialov nemate niekto stym skusenosti? Alebo je to opat bezna vec. Dakujem
Vola riadenia a ine vole Disko 300, 2,5tdi
Moderátor: Miky_CZ
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
- malda (maldama)
- WebGardener
- auto: Discovery 300TDi
Re: Vola riadenia a ine vole Disko 300, 2,5tdi
tiez mam volu na riadeni a chcel by som to dat spravit mechanikovi ale neviem co vsetko mam objednat zatial som objednal http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/2 ... c5869.html" onclick="window.open(this.href);return false; a http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/2 ... c5870.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale mechanik mi povedal, ze treba este dalsie dva...take iste, nebude potrebovat uz nic viac?
Ja som akurat po vymene vsetkych 4 prednych capov. Mal som volu ktora ale nebola velka. Boli vsak v takom stave ze manzety uplne v haji a ked som chytil tyc a silno nou pomykal tak bolo citit ako sa to vnutri drie a hrka. Ale ako hovoria ostatni, nejaka vola tam stale je.
K druhemu...mal som to iste, buchnutie pri preradeni, potom to uz bolo take ze pri 3 a rychlosti 40 sa mi roztriasol volant a trasenie preslo az dozadu auta. Lahol som pod auto a rukou chytil predny kardan. Bola tam citelna vola a bolo aj vidiet ze je vymlateny tak som menil aj to a pohodicka
K druhemu...mal som to iste, buchnutie pri preradeni, potom to uz bolo take ze pri 3 a rychlosti 40 sa mi roztriasol volant a trasenie preslo az dozadu auta. Lahol som pod auto a rukou chytil predny kardan. Bola tam citelna vola a bolo aj vidiet ze je vymlateny tak som menil aj to a pohodicka

... Mam na mysli ten kriz:)