Může mi někdo, nejlépe za pomoci vhodného obrázku, popsat kde se u Disco 2 TD5 nachází brodící zátka? Předpokládám, že je jenom jedna - u spojky. A jaké má zhruba rozměry závit? Když jsem měnil oleje, tak jsem sice příhodně vypadající šrob zašroubovaný ve zvonu spojky našel, ale nejsem si jistý a nerad bych vyšrouboval něco jiného, kde by na mě mohl vyskočit třeba nějaký čertík z krabičky.
Chtěl bych momentálně spíše zkontrolovat, že u spojky není něco co tam nemá být (olej, voda), protože dneska jsem spíš než vyndané brodící zátky potřeboval šnorchl. Holt nám tady taky trošku zapršelo a v oblíbených brodech mezi Hlubočkami a Domašovem nad Bystřicí bylo o kousek víc vody než minule, teda hlavně v tom posledním.
Disco 2 TD5 - brodící zátky
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Disco 2 TD5 - brodící zátky
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Re: Disco 2 TD5 - brodící zátky
Z Hluboček do Domašova se dá projet? Kdysi jsem tam jel ještě na motorce, brody fakt super, ale mám pocit, že jsem to kus za Hlubočkama točil zpět, protože tam byl zákaz vjezdu...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Projet se to dá bez zákazu vjezdu buďto až k pstruží líhni na Bělé - pak už je tam vojenský prostor, nebo k lomu v Domašově - tam je ve směru od Hluboček malá cedulka a na druhé straně lomu dvě velké cedule (viděl jsem je až ve zpětném zrcátku, tu první jsem doopravdy napoprvé nezaregistroval) se zákazem vstupu a podobně. A není to tak dlouho, co cesta byla i zatarasená (hromady stěrku nebo písku).
Při normálním stavu vody, jsou brody ok - vede tam i značená teréní cyklostezka s tímto upozorněním. Pokud je vody víc, tak už je to na šnorchl - teda dle mého odhadu. Naposledy jsem šnorchl použil na tatře 148 a to té vody bylo přes metr.
Nicméně o brodících zátkách jsem se ještě nic nedozvěděl.
Při normálním stavu vody, jsou brody ok - vede tam i značená teréní cyklostezka s tímto upozorněním. Pokud je vody víc, tak už je to na šnorchl - teda dle mého odhadu. Naposledy jsem šnorchl použil na tatře 148 a to té vody bylo přes metr.
Nicméně o brodících zátkách jsem se ještě nic nedozvěděl.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
mam pocit, ze tam nejsou, dyt to mas doma, tak prizvedni koberec a mrkni se.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pod kobercem nic neuvidíš.Chce to zespodu.Jedna je na deklu rozvoďáku ( zespodu ) a druhá myslím pod spojkou ,ale ber info s rezervou
bo D II nemám 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "