Alarm versus světla
Moderátor: Miky_CZ
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Alarm versus světla
Mám zajímavý problém u své DII Td5 Zamknu auto dálkáčem a někdy se stane, že se rozsvítí potkávací světla a prostě svítí. Odemknu a zamknu, světla zhasnou. Co může následovat každý ví. Baterka v pr......
Abych nedělal další téma, mam tu ještě jeden problém. Voda ve stropním tapecírungu v místech okolo zadního stropního okna, kontroloval jsem těsnění, vpadá, že je OK, ale mam pocit že málo doléhá samotné sklo, je možné ho nějak dotáhnout ??
Abych nedělal další téma, mam tu ještě jeden problém. Voda ve stropním tapecírungu v místech okolo zadního stropního okna, kontroloval jsem těsnění, vpadá, že je OK, ale mam pocit že málo doléhá samotné sklo, je možné ho nějak dotáhnout ??
Všechno má svůj čas........
Re: Alarm versus světla
Ahoj, nestane sa to nahodou vtedy ked podrzis na dialkovom tlacidlo na zamknutie dlhsie ako 2 sekundy ? DII ma taku funkcionalitu ze pri podrzani tlacidla viac ako 2 sekundy ti necha svietit, resp zapne stretavacie svetla na cca 30 seknud .... napriklad. aby ti osvetlilo cestu od auta. Svetla zhasnu pri stlaceni akehokolvek tlacidla na dialkovom, pripadne automaticky po tych cca 30 sekundach.zbynek píše:Mám zajímavý problém u své DII Td5 Zamknu auto dálkáčem a někdy se stane, že se rozsvítí potkávací světla a prostě svítí. Odemknu a zamknu, světla zhasnou. Co může následovat každý ví. Baterka v pr......
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Tak stále pozoruji vodu ve stropě. Hadičky jsou na svém místě a průchozí, ale všiml jsem si že je voda na té straně kam je auto nakloněno, tuším že prostě přetéká s té sběrny, prostě nemůže odtékat do kopce. Trochu nechápu proč neudělají raději vodotěsná okna místo nějakých odtoků, jako to mají ostatní značky. Ale to je asi právě to LR že.
Jó abych nezapoměl v pátek mi kapalo přímo na řadičku s předního střešního okna, jen jsem se smál.
Jó abych nezapoměl v pátek mi kapalo přímo na řadičku s předního střešního okna, jen jsem se smál.
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Jó silikon ten všemocný. Ale to bylo první co jsem udělal. Myslím, že kdyby výce doléhali okna tak tam neteče tím těsněním pod sklem. Jestli jdou dotáhnout jsem nezjistil. Ale fakt když stojím na rovuně tak to odtéká. V LR mají asi filozofii, že lepší udělat složité odotky než vodotěsné okana, vždyť vodotěsná okna má každy, to by byla nuda.