"Autovlaky"...
Moderátor: Miky_CZ
"Autovlaky"...
Tak z tohodle se mně fakt udělalo šoufl..., měli bychom si to opravdové řízení ještě pořádně užít dokud to jde...
http://auto.idnes.cz/misto-rizeni-si-na ... tomoto_vok
Country boy...
Re: "Autovlaky"...
No, taky mě to velmi překvapilo... a doufám, že tato situace hned tak nenastane. Jízdu ve vláčku rád oželím. Ale i tak si myslím, že brzký nástup není příliš reálný. Jednak vzhledem k vozovému parku (každé auto má jiné parametry - jízdní vlastnosti, rychlost, brzdná dráha, technický stav, pneu, atd., atd,...). A navíc i to oddělování může být za jistých podmínek problematické. A jak můžu věřit tomu prvnímu, když ho neznám a nebo ani nevidím? Navíc je spousta řidičů, kteří nereagují na aktuální provozní podmínky (mlha, hustý déšť, sníh, silný vítr...). A když vidím ty blázny, kteří zapnou mlhovky, přidají plyn a profrčí kolem...
P.S.: Ano, některé mé argumenty mohou být mylné, ale je to můj názor...
P.S.S.: ALE!!! Takový krásný vláček (kolonu) Land Roverů bych viděl rád a pokud by se dělila dle typů (třeba taková šňůra LR Series...
). Ale to jsme jinde... 

P.S.: Ano, některé mé argumenty mohou být mylné, ale je to můj názor...
P.S.S.: ALE!!! Takový krásný vláček (kolonu) Land Roverů bych viděl rád a pokud by se dělila dle typů (třeba taková šňůra LR Series...

- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Uz se na ty autovlaky tesim... Vsichni pojedou jako ovce a ja je budu predjizdet zleva, zprava, hazet jim inkoust na predni skla nebo aneboRover píše:Tak z tohodle se mně fakt udělalo šoufl..., měli bychom si to opravdové řízení ještě pořádně užít dokud to jde...

...a chudak Stat

Ale vazne. V 5. tride ve vlastivede nas ucili, ze v r. 2000 bude spojen Beroun s Prahou/ jsem si tehdy myslel, ze Beroun je na trase z Brna do Prahy/ a ze po dalnici pojedou Superbusy... to jsou takove autobusy, do kterych najedou auta.. To je sci fi , jsem si rikal. Ten rok 2000 je upne jako konec Sveta

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Heh, je to celý nesmysl, zejména vám přeji jet v koloně za plně naloženým náklaďákem
. Ale toho se už asi brzy dočkáme i tak, protože se chystá zákaz předjíždění pro náklaďáky.
Jak již název napovídá (Safe Road Trains for the Environment ), jedná se spíš o to, jak nenápadně promarnit další peníze z rozpočtu EU a taky pokus o získání kontroly nad vozidly pohybujícími se po dálnici, pod oblíbenou rouškou bezpečnosti a ekologie
.
Ještě že v případě nutnosti nemusíme po silnici vůbec..

Jak již název napovídá (Safe Road Trains for the Environment ), jedná se spíš o to, jak nenápadně promarnit další peníze z rozpočtu EU a taky pokus o získání kontroly nad vozidly pohybujícími se po dálnici, pod oblíbenou rouškou bezpečnosti a ekologie

Ještě že v případě nutnosti nemusíme po silnici vůbec..
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Správná řeč...VencaZE píše: Ještě že v případě nutnosti nemusíme po silnici vůbec..

Už je to tady .... 5 Element a Hvězdný války 

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
bude hůř ...
... všecky ty EURA 5 6 7 motory, elektro vozy, povinný esp, ukazování zařazených stupňů u manuálních převodovek, nízkohlukové pneumatiky, tihle řídící asistenti 

2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
..... V čele kolony jede vůz se zkušeným řidičem, třeba šoférem taxíků, autobusů nebo náklaďáků.Rover píše:Tak z tohodle se mně fakt udělalo šoufl..., měli bychom si to opravdové řízení ještě pořádně užít dokud to jde...

No mě by zajímalo, jak budu řadit, když si budu číst noviny.... 

Discovery je životní styl.
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Mě by se vláček líbil, protože jízda po dálnici je prostě úmorná nuda, která mě děsně prudí.
Všechno má svůj čas........
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
jezdi těsně vedle - to už taková nuda nebudezbynek píše:Mě by se vláček líbil, protože jízda po dálnici je prostě úmorná nuda, která mě děsně prudí.

DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Hele a jak budou řešit když se to vedoucí vozidlo nabourá? přijde mi to jako hrozná kokotina.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
zapoměli na jeden duležitý faktor!!! že dědka si nechám do konce života
a tu elektroniku ať si stčí do toho správného otvoru(myslím že se to jmenuje anal) 

ale vlastně to není nic nového na kotárech s neklanem jsme taky dělali vláčky
takže na dalnici ať si dělaj co chcou a my si uděláme vlastní koleje 

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Bude čurina až jim ta naše menšina přes noc čórne ten kabel nebo podle čeho to pojedeLuboš M. píše:Hele a jak budou řešit když se to vedoucí vozidlo nabourá? přijde mi to jako hrozná kokotina.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
will.26 píše:zapoměli na jeden duležitý faktor!!! že dědka si nechám do konce životaa tu elektroniku ať si stčí do toho správného otvoru(myslím že se to jmenuje anal)
Ale fuj

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "