Záleží Oldo, kam chceš s autem jedit. Jestli po CZ a nejbližší Evropě (potom Td4) a nebo se po koupi chceš pustit do delších výletů, tedy Afrika, Asie, Blízký východ atd.(potom bych já osobně volil 300tdi). Bohužel, nová Td5 se už nedá koupitOld Black píše:Díky za názor! Jezdil jsem 2x asi po 30 km s TD4. Výbava je jednoznačně lepší: sedadla atd. Jen neumím srovnat jízdní vlastnosti, hluk ... páč s 300 Tdi jsem nejel ani jako spolujezdec. Jedu tento týden do NL a už se v tom plácám alespoň půl roku. Doufal jsem, že mě to přejde!
....bohu díkMOPADŽI píše:Záleží Oldo, kam chceš s autem jedit. Jestli po CZ a nejbližší Evropě (potom Td4) a nebo se po koupi chceš pustit do delších výletů, tedy Afrika, Asie, Blízký východ atd.(potom bych já osobně volil 300tdi). Bohužel, nová Td5 se už nedá koupitOld Black píše:Díky za názor! Jezdil jsem 2x asi po 30 km s TD4. Výbava je jednoznačně lepší: sedadla atd. Jen neumím srovnat jízdní vlastnosti, hluk ... páč s 300 Tdi jsem nejel ani jako spolujezdec. Jedu tento týden do NL a už se v tom plácám alespoň půl roku. Doufal jsem, že mě to přejde!
..tak to si okoukne camelku a koupí tříkiloRudaK píše:Teď ho chvilku nechejter,bo je na cestě do toho Camel Trophy muzea v Holandsku......
jezbera ivan píše:Tak ako pise Mopadzi, ak neplanujes vylety do velmi velkej a dalekej prdele, tak TD4 je jasna volba. Neda sa to zrovnat ani s TD5 nieto este s 300tdi. A co sa tyka toho, ze 300 tdi je drziak, to je fajn, ale vyvoj nezastavis.
Dá se mu hodně pomoct, ale stojí to prachy...Truck Rover píše:preferujem 300tdi len skoda ze to je nevýkon. skoda ze neexistuje 300TDi s vykonom TD4
A nestačilo by pridat načerpadle, taky mechanicky chip tuning spraviteliott píše:Dá se mu hodně pomoct, ale stojí to prachy...Truck Rover píše:preferujem 300tdi len skoda ze to je nevýkon. skoda ze neexistuje 300TDi s vykonom TD4