Moderátor: Miky_CZ
MRAK píše:D III![]()
prostor, pohodlí ba luxus, image, láska
RudaK píše:MRAK píše:D III![]()
prostor, pohodlí ba luxus, image, láska
Moje řeč......![]()
Proč chodit za kovaříčkem ( D 1 nebo 2 ) když můžeš za kovářem ( D III ) Dražší,ale lepčí ....pro manželku určitě
a bude tě mít za to rozhodnutí raději
Tvrdý off ( což Deff je )je hold pro mužskou část populace![]()
![]()
Václaf píše:Zdravím,mám takové dilema.Jsem zamilovanej do Defíka,ale jelikož jsem ženatej tak musím brát ohled i na manželku a tý se pro změnu líbí Diskoška. Když už prej nutně musím mít Land Rover tak aby s tím mohla jezdit i ona.Def prej nemá nic,tvrdí,zatímco Disco má vše(jezdí teď s mondeem a je zvyklá na určitý komfooort)Tak nevím,Def je prostě Def a má větší kufr,tak co ta Diskoška? Když by se do kufru udělala vodorovná přepážka,tj.bagáž dole a bosíčci nahoře v oknech,tak bych dva pejsi a rodinu pobral?
cyril píše:V první řadě musíš napsat kolik peněz chceš za auto asi utratit. Tím je daný model. Jinak tady bude každej kydat a chválit to svoje...![]()
Václaf píše:Zdravím,mám takové dilema.Jsem zamilovanej do Defíka,ale jelikož jsem ženatej tak musím brát ohled i na manželku a tý se pro změnu líbí Diskoška. Když už prej nutně musím mít Land Rover tak aby s tím mohla jezdit i ona.Def prej nemá nic,tvrdí,zatímco Disco má vše(jezdí teď s mondeem a je zvyklá na určitý komfooort)Tak nevím,Def je prostě Def a má větší kufr,tak co ta Diskoška? Když by se do kufru udělala vodorovná přepážka,tj.bagáž dole a bosíčci nahoře v oknech,tak bych dva pejsi a rodinu pobral?
1999Václaf píše:od kterého roku se vyráběli DII?