rád poskytnu adminu tel . a nebo at mě konatktuje soukromu zp. rád mu zavolám .......
Pěkný večer všem a bacha VB nespí ..... nebo tajnej

Moderátor: Miky_CZ
Asi uhozenej AdminMiloš II píše:Mě tohle filtrování taky vadí tolik let po revoluci![]()
Něco je špatně. MilošII
mno ani nevim, zda ma smysl na toto reagovat, ale budiz:majlou píše:Dnes jsem se přihlásil stim že potřebuju prodat pomoct a admin mě smazal, velmi fajn nejsem žádnej kšefták chci si koupit TD 5 disco měl sem3x RR 1x 300 a td tohle kuli problém s financema sem nucen prodat mini abych mel na TD5 ale byl sem smazán a byla mi dána výstraha. přitom zde je koukal sem rosl jaguar octavia mercedes a ono vlastně nic to je vše v pořádku nic proti nikomu ale hlavně že admin měří dvojím metrem ....
rád poskytnu adminu tel . a nebo at mě konatktuje soukromu zp. rád mu zavolám .......
majlou píše:Víš co nejsem žádnej kšefták a stimhle stim potřeboval pomoct nic víc ale asi tvůj komplex na netu je větší než jiné věci tak si to strč někam .... a nejlepší když lidi prodávaj rolse mercedes a to ti nevadí kolik ti ty kšefťáci dávaja takže si ty výstrahy strč někm ty ubožáku.....
Miloš
Muzes prosim konkretne rict jake filtrovani Ti vadi??? A co je spatne?Miloš II píše:Mě tohle filtrování taky vadí tolik let po revoluci![]()
Něco je špatně. MilošII
Majlou ten tvuj inzerat byl fakt desnej blaf. Nemyslim obsahem a ale informace co chces a co prodavas, dale nebylo ani kam volat.majlou píše:Dnes jsem se přihlásil stim že potřebuju prodat pomoct a admin mě smazal, velmi fajn nejsem žádnej kšefták chci si koupit TD 5 disco měl sem3x RR 1x 300 a td tohle kuli problém s financema sem nucen prodat mini abych mel na TD5 ale byl sem smazán a byla mi dána výstraha. přitom zde je koukal sem rosl jaguar octavia mercedes a ono vlastně nic to je vše v pořádku nic proti nikomu ale hlavně že admin měří dvojím metrem ....
Luboš M. píše:Tak timto se stavim za LOWa. Je to nevdecna prace uklizet na foru a nemuzu mu nic vytknout. Na nic spatneho jsem nenarazil. Dela tuhle sluzbu dobre!!!
Lubo to mě rosesmálo - pěkný dvojsmyslTak timto se stavim za LOWa...
Luboš M. píše:Tak timto se stavim za LOWa. Je to nevdecna prace uklizet na foru a nemuzu mu nic vytknout. Na nic spatneho jsem nenarazil. Dela tuhle sluzbu dobre!!!
PS: zatim jsem mu nic nedal
Jsem jediný komu hlava nebere čeho-že chce autor těmi stížnostmi dosáhnout?majlou píše:ahoj pánové tak už mám druhou výstrahu od dmina dokonce i za toto co sem napsla.
příště bude asi jen trest smrti.
jinak ani mi nenapsal že to tam bylo přesunuto a jelikož sem tady novej nevěděl sem to .....
tak zatim pěkný den ...