V kazdem pripade bych nutne potreboval oba predni sterace na D2.. bez nich jsem ted uplne v pytli

diky moc
a tady mala inspirace pro vandaly, mozna je to nejake specialni podekovani od lidi co tady taheme v zavejich

Moderátor: Miky_CZ
přesně tak,když to ukradne a nic neznici dá se to pochopit,kdyz jsem mel facko tak mi lohli radio - nikde ani skrabanec,plasty odsroubili,draty odpojili ze spinacky,sesrobili a na sedacce mi nechali popelník a zamceny auto,tohle byla určitě prace nejakejch fetekRudaK píše:Kua co už se to děje .....Zabít málo
Hlava mě to nebere
Kdyby to čórnul,tak je to zloděj,ale ta poškrabaná kastle - debil
ale prd to pomuželibovka píše:Si myslím,že jeden příspěvek s vulgárníma slovama nikomu vadit nebude a o to víc když je to k věci a ty slova vystihnou podstatu tématu.
v zasade s tebou ve vsem souhlasim.. jen jsem zvedavej jak to napises tySafraporte píše:Až jsem se v první chvíli lekl, že jsem omylem lognul na offroad fórum. Hemží se to tu výrazy - zmrd, ksindl zasranej, krypl a podobně.
Nu chápu, že tohle člověka vytočí do ruda, ale ruku na srdce - tímhle to nezachráníte a snažte se zde prosím udržet úroveň fóra