Pěkná slohová práce...
No,jsi mladý a pln energie a když už tě tedy "živíme" tak s tím něco dělej !
politika je to, co se mně příčí. Nerad zabředávám do těchto debat, protože to dělá tolik lidí a vše je k ničemu. Jen když se podívám trochu do historie, tak vše důležité, se vyřešilo právě v hospodách a vetšinou to pak řešili lidé ze středních vrstev tím. že třeba ty tlachali, co pořád jenom oduševněle melou a nic vlastně neřeší, vyházeli z oken a nebo, do Vltavy

Vypadá to, že něco podobného se za nedlouho zase zopakuje.
Jestliže jsi tak zběhlý v státní správě a hrdě vozíš za oknem cedulku "svého ministerstva" za kterou bych se já styděl (nerad dělám věci pouze z prospěchu). určitě tedy víš, jestli senát nebo sněmovnu. Říkáš, se senát je lepší ? Tak nechme senát a zrušme sněmovnu ! 50% míň ? Je vidět že jsi jako většina SÚ vytržen z reality. Jeď se podívat na venkov, jak tomu říkáte a uvidíš realitu. Odvětví, ve které dělám já to doopravdy zasáhlo. Mluvím o strojírenském a automobilovém průmyslu. V rámci protekcionismu se z CZ odvezla převážně montážní práce zpět do domovských závodů, převážně v D, F atd. Nebudu ti tady jmenovat firmy po celé CZ, které to zasáhlo až
-70%... To jenom vy, žijete v obláčcích. Po státních úřadech se pohybuji, dá se říci denně a veř mně, že takovou pohodu a veget v soukromé sféře neuvidíš. Zpravidla to, co dělá několik úředníků, dělá v soukromé firmě jeden člověk bez záskoku, tzn. že i když je na dovoléné, pracuje. Jak píšeš, že by tu nikdo. kdo za něco stojí nebyl, kdyby nebyl zaplacen. Ale to já bych si právě přál, aby lidé kteří opravdu za něco stojí byli zaplaceni a odváděli odbornou práci při řízení státu a nebrali krovky do zahraničí. Nezlob se, ale to co tam předvádéte, je doopravdy hnus. Vládou odborníků, nemyslím zrovna tu nynější, ale nestranou a dlouhodobou vládu odborníků a né to, co se tam mění jak ponožky, bez trvalého výsledku. každému jde jenom o to, rozhodovat o penězích, které nevydělal, bez osobní odpovědnosti. Prostě jenom složí funkci. když se prokáže, že něco někde napadolo zase do černý díry. To je trest pro zasmání.
Ahoj a nečerti se. Reagovat už nebudu, je to tu o L.R. a včera mně to ujelo.
Váš Mopadži - Myslím to upřímně
Jo a koukám, že jsi to napsal v pracovní době, na rozdíl ode mne