Dotaz na Slováky
Moderátor: Miky_CZ
Dotaz na Slováky
Kluci někde v televizi jsem zaslechl, že se u Vás od novýho roku bude pokutovat navigace umístěná ve středu palubní desky. Je to pravda nebo novinářská kachna? 

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- Robo H
- tel.: 0904 528 713
- auto: LR Disco2 Td5
Re: Dotaz na Slováky
Nesmieš ju mať na skle a v zornom poli pokiaľ viem. Len neviem či to platí pretože to vylučuje umiestnenie palubnej jednotky na mýto , ktorá tam byť musí 

LR Disco 2 , 1999 Td5 ; Gaz 69M 1965
Je to pravda
.
Nejaký macher
vymyslel bod do vyhlášky, že v zornom poli vodiča sa nesmie nič nachádzať. Lenže nepočítal so spätným zrkadlom, dialničnými nálepkami a snímaciu skrinku dialničného mýta
atď.
Syn mal na spätnom zrkadle zavesené voňavé stromčeky a zaplatil 60 éčiek
.

Nejaký macher

Syn mal na spätnom zrkadle zavesené voňavé stromčeky a zaplatil 60 éčiek

- zdenek666
- tel.: +420722074098
60 E za stromeček ? To byli teda pěkní k****i .
Takže cestou na Slovensko oddělat ze zrcátka stromečky,navoněný fotky bab, krucifix atd?
Takže cestou na Slovensko oddělat ze zrcátka stromečky,navoněný fotky bab, krucifix atd?
LR Disco II TD5 auto
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
bububu okolo navigácie skončilo príchodom mýtnej palubnej jednotky. Samozrejme, vyhláška rieši fakt, že v zornom poli nesmie byť nič (spätné zrkadlo je samozrejme výnimka a dialničné známky sa musia lepiť do pravého horného rohu, ktorý nijako neovplyvňuje viditeľnosť) takže navi by mala byť umiestnená tak, aby nebránila výhľadu. Ja ju používam denne, pri bežnej kontrole mi nikdy nič nepovedali, dokonca som sa pred 2 dňami v BA otáčal cez električkové kolajnice so zákazom otáčania a pýtali sa ma, či ma tak naviedla navi. Odišiel som bez pokuty. Posledný 1-2r. sledujem, že dosť oceňujú priznanie chyby a uspokoja sa s napomenutím. Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
... dodavam, ze na celnom skle moze byt iba aktualna dialnicna nalepka. stare musia byt odstranene.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
radsej navstiv novu papuu ako slovensko ele nav. mat mozes