Nenašiel som tu tému , ktorá by sa týkala môjho problému tak zakladám nové vlákno.
Pri mojej včerajšej ceste BA - Praha - BA som si všimol že mi kúrenie funguje tak trochu napolovicu

Ide o to že som mal nastavené na ovládaní na obe strany teplotu 23 , mal som zvolené eko + rýchlosť vetráku na 4 a mal som nastavené vetranie na posádku (sedačka) hore aj dole.
Na nohy išiel horúci vzduch a z hora (zarovno volantu) išiel na obe strany vlažný , miestami až studený vzduch. Keď som prepol na ovládaní aby fúkalo iba hore, z hora išiel vzduch o niečo teplejší ale tiež to nebolo nič moc...
Chladiacu kvapalinu som kompletne menil pred zimou a nemal som s kúrením žiadny problém (pri nalievaní novej som odvzdušnil na hadici), auto kúrilo už po cca 10km od štartu. Pred touto cestou som si všimol že je v expanzke menej kvapaliny tak som ju dolial ale neodvzušňoval som. Celú cestu bol ukazovateľ teploty v strede. Keď som zvolil režim nohy + okno , na obe fúkal teplý vzduch.
Čím to môže byť? Čo mám pozrieť? Dá sa toto nejak skontrolovať na nejakej diagnostike? Vďaka za prípadné rady.