mam taky problem a to prednedavnom som si priviezol disko z holanska ze reku si ho prilhalsim bez problemov a budem spokojne brazdit cesty necesty kopceky a doliny ktorych u nas v strednej europe mame hojno kedze v holandsku si toho asi velmi neuzil

Ja nasraty ako pas som zacal obhanat chlapa v holandsku ze ci to je pravda ze co mi ti nasi salamuni tu tvrdia. On nato ze s ramom nikdy nebolo nic a nikto tam nic neprekllepaval. Tak to ma uz dozralo uplne bol som na druhej originalite ze reku to asi tam ty chceli tlacenku nejaku no na druhej originalite mi povedali ze je to problem velky ze nikde to uz neprihlasim pokial to nebude vysvetelne ale kurnik tak to uz fakt som sa nasral a vola som do BB na stredisko originality panom inzinieriom ale nadarmo oni tiez mi tvrdili ze je to problem ze vedia o co sa jedna ze videli fotky.
No nic ta sme zacali obhanat chlapika v holandsku ze kde je problem ten sieldo predajne Land Roveru kde auto bolo kupene povodnym majitelom v 97siedmom a servisovane a odkial som ho aj ja kupil a tam mu povedali ze to musi byt interny problem vyrobcu Landr Rover v anglicku a ze musi byt inspekcne preverene preco su niektore cislice vo Vin kode ramu dva krat prebite cez seba.
Ja Vas len chcem poprosit ci by ste sa niekto nepozreli pod pravy blatnik kde je vin vyrazeny a skontrolovali ho ze ci tiez niektore cilsa nemate dovjmo vyrazene tak ako ja na fotkach ktore prilozim ako prilohu. Sudruhovia mi na kontorle originalite dokonca tvrdili ze aj cislo VIn na rame musi zacinat a akonci hviezdickou tak ako to je na stitku. Neviem ci je to pravda pretoze doposial som sa nstretol stymto autom len som onom cital a preto sa obraciam na Vas keby ste boli niekto taky dobry a pozreli sa alebo popripade aj odfotili svoje vinko a poslali mi na maila fotku.
dakujem Vam
S pozdravom Stano