Uroven fora a jeho moderovani

Moderátor: stan

Zpráva
Autor
Roger
tel.: 608464777
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

Uroven fora a jeho moderovani

#1 Příspěvek od Roger » 19 úno 2010 05:37

:arrow:
Panove, pripadam si trapne, ale neda mi to.

Je opravdu takovy problem, pokud se vyloupne jiste zajimava diskuze k tematu otevrit nove vlakno v rubrice k tomu urcene a dat sem odkaz. :idea:

Nejsem proti diskuzim jako takovym a naopak je beru jako podnetne, ale prijde mi to jako lenost a nekdy jako neucta k prodavajicimu.

Proc tady nefunguji MODeratori vlaken, kteri by pripadne provinilce vychovavali, pripadne zakladali nove vlakna a diskuze tam presouvali.

Znam fora, kde se to naopak zvrha v buzeraci a fasismus a clovek se na nich nemuze svobodne vyjadrit, ale to je vetsinou tam, kde to dostali do rukou mladi nevyboureni blbeckove. K teto situaci bych nerad dospel, ale myslim, ze by nekdo mel hlidat klesajici uroven tohoto fora, protoze si myslim, ze si to zaslouzi.
Land Rover 90

Honzan
tel.: 728581532
auto: DI

Re: Uroven fora a jeho moderovani

#2 Příspěvek od Honzan » 19 úno 2010 07:57

v podstate souhlasim, protoze to zacina vypadat na cestu do pekel. Chapu ze se v debatach obcas neco otoci do uplne jineho tematu, nicmene neni dobre kdyz neco hledam, trebas v inzeratech, se prodirat hromadou offtopicu, nebo dokonce urazek :Ale fuuj: . Pochopim poznamku k vet. papirum, hur uz resit atestacni komise a co je a neni veteran atd., ta prestrelka v Alfove vlakne je uz na me moc... :Ale fuuj:
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#3 Příspěvek od pablo.gs » 19 úno 2010 10:20

Možná to bude i tím, že oba admini Admin a Low už sem v podstatě nechodí :cry:
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

Rover
tel.: 736173373

#4 Příspěvek od Rover » 19 úno 2010 10:38

Připojuji se... kdyby byl zájem můžu něco hlídat, moderovat..., mám to v dědkařské sekci, kde je vcelku klid, můžu to mít i někde jinde..., jak jsem psal, kdyby byl zájem....
Country boy...

stan
tel.: +420 603 499 869
auto: Discovery III - 4,4i
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stan » 19 úno 2010 10:40

taky mohu nabídnout své služby... chodím sem celkem často, tak bych byl aspoň k užitku...
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo :)

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od erik » 19 úno 2010 10:56

Panove :Pohoda:

Ja si osobne nemyslim, ze funkce Moderatora je nezbytna...tuto nastesti nahrazuje "verejna minka"
Setkavame se na srazech a tu na foru a blbce nema nikdo rad a tak se s nima nebavi a kdyz jejich militantni povahy nadzvednou nas adrenalin, tak se vse po case rozdycha. Mne jen mrzi urazky jen od lidi, kterym jsem drive najivne duveroval a ti toto forum zatim jen spehuji...
Sem tam se podivam na SK i CZ off-fora a tam jsou teprv prestrelky, pripominajici hadky komunistickych STB dedku ovladajicich metodu totalniho rozkladu skupin osob, nebo 13 letych pasku, co se bavi tim, ze nasiraji toho, kdo se da.

... Uroven fora :?:
- pro mne je z lidske strany dobra
- a z odborne strany je tez- je fajn, ze kluci, kteri rozumi LR a znaji ho do posledniho sroubku, si svoje nenechavaji jen pro sebe a ja si myslim, ze kdyz se LR i zivi, tak se jim to , tato strategie i oplati
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#7 Příspěvek od pablo.gs » 19 úno 2010 11:13

Přátelé, jedna technická. Prosím pokud možno nepoužívejte slang či záměrný chybný pravopis v klíčových slovech alespoň u nadpisů. Např: navíjedlo, fusak, namísto Patrol "hlítka" ... (nikdo si nebere nic osobně :!: ) Potom je vyhledávač slepej jak patrona a kolikrát se nenajde podnětné téma.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#8 Příspěvek od Jenda » 19 úno 2010 12:18

Ja vlasten souhlasim s erikem ale urcite bych obcasne excesi typu D.Designe,ALF a podobne nevidel jako dusledek snizujici se urovne toho fora :wink:
Vychovu a lecbu nekterych jedincu tu nemuzeme suplovat,pojdme je alespon ignorovat :wink:
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od low » 19 úno 2010 12:26

pablo.gs píše:Možná to bude i tím, že oba admini Admin a Low už sem v podstatě nechodí :cry:
to, ze sem nepisu neznamena, ze nad forem nebdim.

priznam se, ze nesleduji naprosto kazde tema, ale naprosto kazdy jedinec zde na foru ma moznost pomoci cerveneho vykricniku u kazdeho prispevku vpravo dole mne informovat o tom, ze prispevek neni uplne korektni, cehoz si ihned vsimnu. zatim to bohuzel dela pouze PavelU, kteremu za to dekuji, mnoho uzivatelu je linych si i precist pravidla fora a hlavne pravidla inzerce http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=1&t=6405

Myslim, ze nejakou linii jsme s Adminem nastavili a budeme se ji drzet.

jen drobne pripomenuti jak to vypada z druhe strany http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... t=uhozenej

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#10 Příspěvek od cyril » 19 úno 2010 12:38

Nikdo nejsme bez chyb a někdy prostě nemáme svůj den. To se potom negativně odrazí i na příspěvcích ve fóru. A od toho, aby se to nedělo stále by tu dle mého názoru měl být moderátor. Člověka blbá, nebo militantní nálada časem přejde, ale fórum je už těmito výlevy natrvalo poznamenaný. To platí i pro zasírání vláken nesmyslnými, nebo jen okrajově souvisejícími příspěvky. Toho se občas v rámci vášnivé debaty dopustíme každý. Takže si myslím, že nabízená pomocná ruka Roverova i dalších dobrovolníků by se odmítat neměla. Není moc lidí, kteří dokáží kompetentně moderovat a ne všichni na to také mají čas. Navrhoval bych tedy nominovat moderátory jednotlivých sekcí. Mezi dalšími adepty vidím třeba PavlaU.
Měl by tu být někdo, kdo mě občas usměrní.... :P

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od MOPADŽI » 19 úno 2010 12:55

low - a to je právě ta chyba, že nad tím jenom bdíš. Jestliže již nejsi motivovám aktivní účastí v tomto fóru, není bezpředmětně nutné, aby jsi ho spravoval. Pro mě jsi kamarád, ale to že se straníš, nekomunikuješ a zatahuješ takto své osobní záležitosti do věcí - fóra, jehož účastníci za nic nemohou, mě osobně mrzí.
Jinak těch účastníků kteří se řídí frází "lidé bděte" je tu více než dost. Zřejmě jenom proto, pak svými občasnými výlevy naštlou řádné a NESKRYTÉ členy tého L.R. komunity.
Já osobně se nemám za co stydět a jsem zvyklý jednat narovinu. Nesnáším špehy, lháře, prospěcháře, novodobé stébáky, politiky všeho druhu a ústupkáře.

Prosím o smazání toho Alfova ostudného vlákna. Za své reakce na jeho excesy, se ale v žádném případě nestydím.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

low
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od low » 19 úno 2010 13:03

MOPADŽI píše:low - a to je právě ta chyba, že nad tím jenom bdíš. Jestliže již nejsi motivovám aktivní účastí v tomto fóru, není bezpředmětně nutné, aby jsi ho spravoval. Pro mě jsi kamarád, ale to že se straníš, nekomunikuješ a zatahuješ takto své osobní záležitosti do věcí - fóra, jehož účastníci za nic nemohou, mě osobně mrzí.
Jinak těch účastníků kteří se řídí frází "lidé bděte" je tu více než dost. Zřejmě jenom proto, pak svými občasnými výlevy naštlou řádné a NESKRYTÉ členy tého L.R. komunity.
Já osobně se nemám za co stydět a jsem zvyklý jednat narovinu. Nesnáším špehy, lháře, prospěcháře, novodobé stébáky, politiky všeho druhu a ústupkáře.

Prosím o smazání toho Alfova ostudného vlákna. Za své reakce na jeho excesy, se ale v žádném případě nestydím.
mopadzi: o tom zda jsem motivovan nic nevis, o bezpredmetne nutnosti nerozhodujes ty.
nikoho se nestranim, komunikuju s kazdym kdo mne zavola, napise SZ, nebo email.
do mych osobnich a hlavne ted zdravotnich problemu nikomu nic neni a do zalezitosti fora je nezatahuju.
zamysli se nad svou reakci

low
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od low » 19 úno 2010 13:04

cyril píše:Takže si myslím, že nabízená pomocná ruka Roverova i dalších dobrovolníků by se odmítat neměla.
nikdo odmitnut nebyl, navic jsem znova napsal navod jak na to.

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MOPADŽI » 19 úno 2010 13:15

Nemám se zamýšlet nadčím. Nezlob se, ale je zajímavé že jsi reagoval okamžitě, po té až když ti to někdo zase a opět otevřeně napíše.
Já jsem také nemocen, mám například astma, ale nebrá mi to sem psát. Nebo máš něco s rukama ?
O té demotivaci mě přesvědčuješ čím dál více. Nechápu, proč tobě vlastně stále jde o toto L.R. fórum, když k této komunitě a těmto autům nic necítíš ?
Otevřeně říkám, že je tu více vhodných lidí, kteří by to zastali s vervou toho hodnou (neboj, já mezi ně nepatřím, mám svého více než dost), jak odborně tak obecně. Cestovatelsky, samozřejmě exceluješ, ale to asi vše...
Jestli si myslíš, že do toho nemám co kecat, máš částečně pravdu, ALE od toho je to veřejmé fórum a píši k tématu.
Buďto se prober, nebo se o správu fóra alespoň s někým poděl ať se dostane do těch správných kolejí. Je škoda, nechat bezprizorně "vyšumět" tu partu pohodovích lidí která se tu za 3-4 roky vytvořila.

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Luboš M. » 19 úno 2010 13:47

MOPADŽI píše:Nemám se zamýšlet nadčím. Nezlob se, ale je zajímavé že jsi reagoval okamžitě, po té až když ti to někdo zase a opět otevřeně napíše.
Já jsem také nemocen, mám například astma, ale nebrá mi to sem psát. Nebo máš něco s rukama ?
O té demotivaci mě přesvědčuješ čím dál více. Nechápu, proč tobě vlastně stále jde o toto L.R. fórum, když k této komunitě a těmto autům nic necítíš ?
Otevřeně říkám, že je tu více vhodných lidí, kteří by to zastali s vervou toho hodnou (neboj, já mezi ně nepatřím, mám svého více než dost), jak odborně tak obecně. Cestovatelsky, samozřejmě exceluješ, ale to asi vše...
Jestli si myslíš, že do toho nemám co kecat, máš částečně pravdu, ALE od toho je to veřejmé fórum a píši k tématu.
Buďto se prober, nebo se o správu fóra alespoň s někým poděl ať se dostane do těch správných kolejí. Je škoda, nechat bezprizorně "vyšumět" tu partu pohodovích lidí která se tu za 3-4 roky vytvořila.
ÁMEN :mrgreen:
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

stan
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stan » 19 úno 2010 13:51

MOPADŽI píše:Nemám se zamýšlet nadčím. Nezlob se, ale je zajímavé že jsi reagoval okamžitě, po té až když ti to někdo zase a opět otevřeně napíše.
teda ty jsi dneska nejak nabrouseny :)
to tě tak rozjel Alf?

Honzan
tel.: 728581532
auto: DI

#17 Příspěvek od Honzan » 19 úno 2010 14:25

Mopadzi, nezlob se na me, ale to co jste tam predvedli neni rikani si veci na rovinu.
V podstate to zacalo nejakou pripominkou k Alfovu inzeratu, ktery byl naprosto neutralni (neco o kyblech, na coz bohuzel odpovedel ve stejnem duchu a tim asi spustil hadku), takze myslim, ze by bylo lepe vychladnout a napocitat do 10, nez clovek neco vypusti.
Chapu antipatie, chapu, kdyz se nekdo do nekoho opre, nicmene by i takovyhle mereni pindouru melo mit alespon nejakou uroven. :|

p.s. Vim, ze pak zacal prudit. Rodice me vzdycky rikali, ze srazka s blbcem boli a proto je lepsi ho ignorovat...
tak si vetsinou myslim neco o debilech a necham to plavat :wink:

edit. carky ve vetach zapominam... :oops:
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D

Rover
tel.: 736173373

#18 Příspěvek od Rover » 19 úno 2010 14:28

Domluvili jsme se s LOW na moderování, takže nikho pomoc neodmítl. Dále ještě kontaktuje jednoho doporučovaného kolegu.

Princip moderování by měl být s citem a přehledem, pokud by šlo někde do tuhého tak nedjřív upozornění, následně razantnější postup, nikdo by neměl nic direktivně nařizovat, zakazovat, jde o to forum udržet v příjemných lidsky-odborných dimenzích tak jak to bylo dřív nebo tak jak je to doposud v dědkařské sekci.
Country boy...

stan
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od stan » 19 úno 2010 14:35

Rover píše:Domluvili jsme se s LOW na moderování, takže nikho pomoc neodmítl. Dále ještě kontaktuje jednoho doporučovaného kolegu.

Princip moderování by měl být s citem a přehledem, pokud by šlo někde do tuhého tak nedjřív upozornění, následně razantnější postup, nikdo by neměl nic direktivně nařizovat, zakazovat, jde o to forum udržet v příjemných lidsky-odborných dimenzích tak jak to bylo dřív nebo tak jak je to doposud v dědkařské sekci.
bezva :Pohoda:

kdybyste potřebovali helfnout nebo zastoupit, klidně mi dejte vědět... Slovy klasika: důvěru ve mne kladenou nezklamete :mrgreen:

MOPADŽI
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od MOPADŽI » 19 úno 2010 15:15

Honzan píše:Mopadzi, nezlob se na me, ale to co jste tam predvedli neni rikani si veci na rovinu.
V podstate to zacalo nejakou pripominkou k Alfovu inzeratu, ktery byl naprosto neutralni (neco o kyblech, na coz bohuzel odpovedel ve stejnem duchu a tim asi spustil hadku), takze myslim, ze by bylo lepe vychladnout a napocitat do 10, nez clovek neco vypusti.
Chapu antipatie, chapu, kdyz se nekdo do nekoho opre, nicmene by i takovyhle mereni pindouru melo mit alespon nejakou uroven. :|

p.s. Vim, ze pak zacal prudit. Rodice me vzdycky rikali, ze srazka s blbcem boli a proto je lepsi ho ignorovat...
tak si vetsinou myslim neco o debilech a necham to plavat :wink:

Honzo,neznáš dlouhodobější souvislosti vývoje osobnosti ALFA na tomto fóru. Nejde a nešlo jen a pouze o jeho nynější inzerát. Takže tak.
Dnes bych reagoval stejně :Pohoda:

edit. carky ve vetach zapominam... :oops:

Zamčeno