napsal bych co si o tom myslim ale dostal bych vynadano ze jsem vulgarni... takze vyndat a vycistit nadrz, vymenit palivovy filtr

navic raminka od steracu mi nepomuzou, je ponicena cela mechanika a musi se to vymenit komplet cele

Moderátor: Miky_CZ

Discovery1 píše:No tak stímhle se v práci setkávám každej denNejhorší je že je člověk chytne a debilní soudce jim dá 200 hodin veřejnejch prací a jim se nic nestane
. Zavolal bych Karlovi Slámovi ten je u prahy a na lenďase má všechno.
 kdyby mu ten soudce dal 200 hodin praci u me
  kdyby mu ten soudce dal 200 hodin praci u me   tak vas muzu ujistit ze by frajer uz nikdy nic neznicil
  tak vas muzu ujistit ze by frajer uz nikdy nic neznicil  
 .Nechce se mi věřit ,že takový rozsah škod udělal někdo
 .Nechce se mi věřit ,že takový rozsah škod udělal někdo   

jsem si jisty... jak jsem psal, o kus vedle vlezli do zahrady a ocesali staryho golfaAllan píše:Sory ale jsi si jistý ,že to není nějaká pomsta.Nechce se mi věřit ,že takový rozsah škod udělal někdo

navic jsem dneska pri hledani SPZ nasel vedle toho mista co jsem parkoval orvany zarovicky z venkovniho vanocniho stromecku...
 navic jsem dneska pri hledani SPZ nasel vedle toho mista co jsem parkoval orvany zarovicky z venkovniho vanocniho stromecku...Ále, nikoho se to nedotklo ... jen mi to sem na to fórum nesedlojourin píše:v zasade s tebou ve vsem souhlasim.. jen jsem zvedavej jak to napises tySafraporte píše:Až jsem se v první chvíli lekl, že jsem omylem lognul na offroad fórum. Hemží se to tu výrazy - zmrd, ksindl zasranej, krypl a podobně.
Nu chápu, že tohle člověka vytočí do ruda, ale ruku na srdce - tímhle to nezachráníte a snažte se zde prosím udržet úroveň fóraaz ti nekdo takhle znici cely auto
Vsem kterych se to dotklo se timto omlouvam

... ani ne po týdnu přišla se slzama v očích, že má celé auto objeté klíčem
  ... ani ne po týdnu přišla se slzama v očích, že má celé auto objeté klíčem   Dokonce máme i podezření, že víme kdo je autorem a co? O to větší sebezapření v sobě musím najít, abych tam nejel a nezabouchal ho někam mezi kontejnery. není důkaz - není nic.
  Dokonce máme i podezření, že víme kdo je autorem a co? O to větší sebezapření v sobě musím najít, abych tam nejel a nezabouchal ho někam mezi kontejnery. není důkaz - není nic. To mně řekni kdo toto může udělat a hlavně, jak z toho může mít uspokojení...
  To mně řekni kdo toto může udělat a hlavně, jak z toho může mít uspokojení...
MOPADŽI píše:Tak to je teda hustýTo mně řekni kdo toto může udělat a hlavně, jak z toho může mít uspokojení...
Nechápu, takové lidi, jestli se jim lidi dá říkat

Tak to je hnus!!!! Nato fakt není co říct
 Tak to je hnus!!!! Nato fakt není co říct  

PavelU píše:Sprosťáku...